Ο Μελίχ είναι πια αποφασισμένος να πει την αλήθεια στη Μελέκ και έτσι της αποκαλύπτει: «Είμαστε αδέλφια». Εκείνη σοκάρεται και δεν το πιστεύει, ενώ ο Μελίχ της εξηγεί την αλήθεια για το πώς σκοτώθηκαν οι γονείς τους και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό.

To TV24 σας αποκαλύπτει τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς...

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Η κοπέλα διστάζει, αλλά πηγαίνει στην Αλιγέ και ζητάει εξηγήσεις. Η γυναίκα της λέει ψέματα πως οι γονείς της σκοτώθηκαν σε τροχαίο και μάλιστα της δείχνει και δημοσίευμα από το συμβάν. Η Μελέκ δεν ξέρει τι να πιστέψει και ποιον.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ένας φάκελος φτάνει στο όνομα του Κενάν στη φάρμα... Ανατροπή σήμερα Τρίτη 1/5!

Ωστόσο ο Μελίχ της ξεκαθαρίζει: «Δεν θέλω να σου κάνω κακό! Θέλω να φτιάξουν όλα και να μπορέσουμε να γίνουμε αδέλφια αναπληρώνοντας τον χαμένο μας χρόνο». Η Μελέκ θυμάται διάφορα περιστατικά από την παιδική της ηλικία και αντιλαμβάνεται πως η Αλιγέ της είπε ψέματα. Ετσι πάει να βρει τον Μελίχ και τα δύο αδέλφια αγκαλιάζονται και αποφασίζουν να μη χωρίσουν ποτέ ξανά.

«Είμαι ο γιος των ανθρώπων που σκότωσες»

Ο Μελίχ που βλέπει την άσχημη συμπεριφορά της Αλιγέ απέναντι στη Μελέκ, θυμώνει και την πλησιάζει: «Μην τολμήσετε να μιλήσετε ξανά έτσι στη Μελέκ». Η Αλιγέ σαστίζει με τη συμπεριφορά του: «Μελίχ, τι συμπεριφορά είναι αυτή; Πρόσεχε πώς μου μιλάς».

Εκείνος όμως επιμένει: «Δεν θα μιλήσετε ποτέ ξανά έτσι στην κοπέλα, δεν σας επιτρέπω». Η Αλιγέ δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει: «Δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα κάνω! Στο κάτω-κάτω τι σε νοιάζει εσένα για τη Μελέκ;».

Τότε ο Μελίχ πετάει τη «βόμβα»: «Η Μελέκ είναι αδελφή μου». Η Αλιγέ δεν μπορεί να πιστέψει τα λόγια του Μελίχ! «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια», λέει και ξαναλέει, ενώ εκείνος της υπενθυμίζει τη δολοφονία των γονιών του. «Εκείνο το βράδυ ένα μικρό παιδί είδε να σκοτώνουν τους γονείς του», της λέει και εκείνη μονολογεί: «Δεν φταίω! Δεν έκανα τίποτα». Εκείνη φεύγει σοκαρισμένη και όταν φτάνει στο κτήμα καταρρέει.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Εξέλιξη - σοκ στη συνέχεια! Άγριος ξυλοδαρμός περιμένει τη Μελέκ στη φυλακή!

Ολοι τρέχουν κοντά της και προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της όσα συνέβησαν, ενώ για ακόμη μια φορά τα βάζει με την Αρζού που ενώ ήξερε την αλήθεια δεν είπε τίποτα.