Το σπίτι των αντρών θα γίνει το ιδανικό σκηνικό για μια ταινία ερωτικού περιεχομένου. Οι κάτοικοί του θ’ αργήσουν να ενημερωθούν και όταν τελικά το μάθουν τα νέα δεν θα είναι καλά για τον Ευτύχη...

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της σειράς: Τι θα δούμε παρακάτω;

Ο Ευτύχης έχει μια ωραία -τουλάχιστον για εκείνον- ιδέα! Αποφασίζει να νοικιάσει το πολυτελές σπίτι των αντρών για ένα γύρισμα αισθησιακής ταινίας, όμως κάτι πρέπει να σκαρφιστεί καθώς οι έτεροι συγκάτοικοί του δεν σκοπεύουν να αφήσουν το σπίτι τους, έστω και για μια νύχτα, χωρίς σοβαρό λόγο. Το μόνο λοιπόν που του έρχεται στο μυαλό είναι να φέρει... ποντίκια στο σπίτι. Οι άντρες εννοείται πως τρομοκρατούνται στη θέα τους και αποφασίζουν να ξεσπιτωθούν για ένα βράδυ. Και έτσι το πεδίο μένει ελεύθερο!

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Το σχέδιο της Σάρας φέρνει την καταστροφή! Σοκαριστικές ανατροπές στη συνέχεια...

Την ίδια στιγμή, ο καταζητούμενος Περικλής κρατάει όμηρο τον τρομοκρατημένο Αγγελο περιμένοντας να τον φυγαδεύσουν από τη χώρα. Ο Μηνάς μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει, επισκέπτεται τον Αγγελο με σκοπό να μείνει σπίτι του και το μόνο που καταφέρνει είναι να καταλήξει κι αυτός όμηρος του Περικλή. Παράλληλα η Λουκία -που μόλις έχει φιλήσει τον Αντώνη- μαθαίνει από τη Βιολέτα για τα ψέματα του Χριστόφορου σε ό,τι αφορά το διαζύγιο, ενώ η Κατερίνα ανακαλύπτει πως η Δανάη ήταν παντρεμένη.

Ο Χριστόφορος συνεχίζει να διεκδικεί τη Λουκία

O Ευτύχης δέχεται να αντικαταστήσει τον πρωταγωνιστή στην αισθησιακή ταινία, αφού έτσι γνωρίζει πως θα βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα, αλλά τα πράγματα τελικά δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο τα υπολογίζει. Εκτός από τις δυσκολίες του γυρίσματος θα έχει να αντιμετωπίσει και μερικές ανεπιθύμητες επισκέψεις.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Μαργκώ δίνει ένα... μάθημα στον Αλέξανδρο! Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια...

H Λουκία δεν θέλει να ανταλλάσσει πολλές κουβέντες με τον Χριστόφορο με αφορμή το ψέμα που της είπε με το διαζύγιο, όμως εκείνος κάνει τα πάντα για να τη φέρει κοντά του. Πιο συγκεκριμένα, παρακαλεί τον Αντώνη να της μιλήσει και να την πείσει να γυρίσει.

Εκείνος θα το κάνει αλλά με βαριά καρδιά, όμως τελικά φαίνεται πως η Λουκία έχει και άλλα πράγματα στο μυαλό της.

Η Βιολέτα και η Κατερίνα αποφασίζουν να ξαναζήσουν τα νιάτα τους και να περάσουν ένα βράδυ ανεμελιάς μακριά από τις σκέψεις που τους απασχολούν, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Ευτύχη ότι όλη η παρέα αποφάσισε να τον διώξει από το σπίτι των αντρών…