Ο Τόνυ βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά το μυαλό του είναι στην Τατιάνα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να της εξηγήσει, αλλά η αστυνομικός αρνείται να της πει τι συνέβη και μοιάζει να ξέρει ήδη πολλά…

Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις στη συνέχεια του Τατουάζ:

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια...

«Δεν θέλω να μου πεις τίποτα, ξέρω καλά τι συμβαίνει και λυπάμαι που άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα», του απαντάει και κλείνει ξανά το τηλέφωνο. Η Μαργκώ, σε συνεννόηση πάντα με το «στρατηγό», εξακολουθεί να κατευθύνει τις ζωές όλων.

Από τις μεθοδεύσεις της δεν θα ξεφύγει ούτε ο Αλεξ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στα Μετέωρα μια πολύ δυσάρεστη και επικίνδυνη εξέλιξη, όταν θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Αννα, καθώς η Μαργκώ αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα για να μην τολμήσει ούτε καν να σκεφτεί να είναι ξανά μαζί της.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος με τη Νικόλ θα έρθουν πιο κοντά και οι ζωές τους θα μπουν σε μια νέα φάση, γεμάτη προκλήσεις κι αυτό δείχνει να τους κάνει ευτυχισμένους.

Διαβάστε ακόμα: Ανατροπή στο Τατουάζ! Η Άννα έγκυος! Μη χάσετε τις απίστευτες εξελίξεις στη συνέχεια...

Η Βέρα και ο Νικόλας, μετά τη σύγκρουση με τον Θεοχάρη στο Λονδίνο, επιστρέφουν στην Αθήνα, αλλά οι κινήσεις του Νικόλα συνεχίζουν να δείχνουν ότι είναι ένας άνθρωπος που κρύβει πολλά μυστικά κι όχι μόνο από το παρελθόν.

Στην Αίγινα, η Μάρθα επιμένει στη σκληρή στάση της απέναντι στον Παύλο, ο οποίος έκπληκτος βλέπει τις αλλαγές που αποφασίζει να κάνει στη ζωή της.

Ο Στέφανος σώζει τον Αλέξανδρο

Πληρωμένοι μπράβοι της Μαργκώ παρακολουθούν στενά τον Αλέξανδρο και την κατάλληλη στιγμή εμφανίζονται μπροστά μου με άγριες διαθέσεις. Ο Αλέξανδρος αιφνιδιάζεται και μόνο με τη βοήθεια του Στέφανου καταφέρνει τελικά να ξεφύγει από τους δύο άγνωστους που του έχουν επιτεθεί.

Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό μαθαίνει η Αννα από τον Στέφανο: «Ευτυχώς, φτηνά τη γλίτωσε! Αν δεν εμφανιζόμουν, ποιος ξέρει πόσο άσχημα θα τον είχαν χτυπήσει», της λέει.

Η Αννα μόλις το ακούει τρομοκρατείται και τηλεφωνεί στον Τονυ για να απαιτήσει να επέμβει ώστε να σταματήσουν αυτοί οι εκφοβισμοί: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις, δεν πάει άλλο, δεν αντέχω. Βρες ένα τρόπο να σταματήσουν τους εκβιασμούς», του λέει. Ο Τόνυ είναι πολύ προβληματισμένος και παράλληλα πολύ στενοχωρημένος γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει και με την Τατιάνα.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Βόμβα! Η Αρζού κινεί τις διαδικασίες για να «πουλήσει» τη μικρή Ελίφ! Όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια...

Ωστόσο η Τατιάνα δεν αντέχει άλλο μακρυά του και αποφασίζει να πάει στο Λονδίνο για να τον δει και να μιλήσουν από κοντά, αλλά και για να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει; Ομως, ενώ ο Τόνυ χαίρεται που την βλέπει, η ξαφνική άφιξη της στο Λονδίνο εξοργίζει αλλά και πεισμώνει τη Μαργκώ, που καταστρώνει ένα ακόμα σχέδιο για να τη διαλύσει.