Ο Δαμιανός δέχεται ένα αποκαλυπτικό μήνυμα στο κινητό του για τις μετοχές και τον ζώνουν τα φίδια. Ο Αχιλλέας φτάνει στη Μένη τη στιγμή που εκείνη είναι με τον Θάνο, ενώ το τρίο Βάνα-Ζούβας-Σύλβια κάνει πρόβες για την κλοπή ενός ακόμα φορτηγού, μόνο που άλλον οδηγό περιμένουν και άλλον θα συναντήσουν...

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο "Έλα στη θέση μου", εδώ στο TV24!

Ο Λεωνίδας έχει ανεβάσει πίεση με όλα αυτά που συμβαίνουν και ο Θοδωρής ανησυχεί, ενώ η Αιμιλία στενοχωριέται για τον Αχιλλέα. Η Βασιλίνα ζει την απόλυτη δυστυχία, ενώ ο Θάνος παίζει τον «κύριο τέλειο» με μεγάλη επιτυχία.

Η Μίκα προβάρει κι αυτή το λόγο της για τον Αμερικανό επενδυτή που θα έρθει να του κάνει ξενάγηση. Ο Βλάσης όμως έχει άλλα σχέδια…

Η εταιρεία περνά στα χέρια της Βασιλίνας

Η Ρενάτα καταθέτει την παραίτησή της και αποχαιρετά για πάντα τον Αχιλλέα και τη Sofo, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη δυσάρεστη έκπληξη που επιφυλάσσει η μοίρα για εκείνον.

Διαβάστε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Η επίσκεψη του ξάδερφου του Ηλία από το χωριό φέρνει... ψέμματα! Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 25/4;

Η Βασιλίνα του ανακοινώνει ότι η εταιρεία περνά στα δικά της χέρια και ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί ότι έπαιξε και τα έχασε όλα.

Στο μεταξύ, ο Βλάσης σαμποτάρει τις επαφές της Μίκας με τον Αμερικανό επενδυτή και παραλαμβάνει το ζεστό χρήμα της Μένης για να μπει ο ίδιος στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας φτάνει στην εκκλησία χτυπημένος! Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 25/4:

Παράλληλα, ο Ζαχαρίας καταλαβαίνει ότι η Σύλβια, ο Μάκης και η Βάνα κρύβονται πίσω από τις κλοπές των φορτηγών. Δεν μένει τίποτα άλλο στην παράνομη τριάδα παρά… να κάνει τον Ζαχαρία αιχμάλωτό της!