Η μέρα του γάμου ξημερώνει και η Αρζού είναι προβληματισμένη, καθώς ο Σερντάρ συνεχίζει να την εκβιάζει: «Ή θα πάρεις το παιδί μας και θα έρθεις μαζί μου ή θα μάθει η Τουγκτσέ πως είναι κόρη μου».

Διαβάστε όλη τη συγκλονιστική συνέχεια, εδώ στο TV24:

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Στο μεταξύ, ο Σελίμ ξυπνάει από έναν εφιάλτη και τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ για να δει αν όλα είναι καλά, ενώ ο Μουράτ πάει να τη δει και να της ζητήσει να τον συγχωρέσει.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ο Σελίμ μαθαίνει ότι η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε! Μη χάσετε σήμερα Τετάρτη 25/4:

Παράλληλα, ο Σαντίκ αλλάζει κρυφά το DVD με τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του γάμου, με ένα που θα του δώσει ο Μελίχ. Συγχρόνως μαθαίνει πως ο Κενάν επιστρέφει για να παρευρεθεί στο γάμο (σ.σ. σύμφωνα με το σενάριο, για αρκετά επεισόδια έλειπε για δουλειές στο εξωτερικό). Αργότερα η Μελέκ αποχαιρετάει από το σπίτι την «ελεύθερη» Ζεϊνέπ και της εύχεται κάθε ευτυχία.

Η ίδια δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο μιας και θα γίνει στο κτήμα παρουσία όλη της οικογένειας Εμιρόγλου. Στο μεταξύ, έξω από το κτήμα έχει φτάσει ο Ερκούτ και η Αρζού που τον βλέπει πάει κοντά του. «Ηρθα να δω τη Ζεϊνέπ για τελευταία φορά», λέει εκείνος και η Αρζού του λέει: «Νομίζεις ότι όλα τελείωσαν; Ακόμα δεν έχουν βάλει τις υπογραφές, μπορείς να τη διεκδικήσεις ξανά».

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πάνε στο χώρο της πισίνας και χορεύουν ένα χορό προτού ξεκινήσει ο γάμος τους. Η Αρζού πάει τον Ερκούτ στο δωμάτιο του ζευγαριού και μετά τον βγάζει στο μπαλκόνι και του λέει: «Σου ράγισαν την καρδιά και εσύ θα το αφήσεις να περάσει έτσι;», και παράλληλα του δίνει ένα όπλο. Ο γάμος πραγματοποιείται και ο Ερκούτ δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Εξέλιξη - σοκ! Επιστρέφει ο αληθινός πατέρας της Τουγκτσέ!

«Είσαι φοβητσιάρης και αδύναμος», τον προκαλεί η Αρζού. Την ίδια ώρα ξεκινάει να παίζει το βίντεο που δείχνει την Αρζού να κάθεται σε μια καρέκλα και μια αντρική φωνή να την προτρέπει: «Τώρα θα μιλήσεις μπροστά σε όλους για όλες τις βρομιές που έχεις κάνει! Θα τα εξηγήσεις όλα ένα προς ένα».

Η Αρζού το βλέπει από το μπαλκόνι και μονολογεί: «Τελείωσα! Τι θα κάνω; Τελείωσαν όλα...» και αρπάζει το όπλο που κρατάει ο Ερκούτ και πυροβολεί τη Ζεϊνέπ!