Η Αλιγέ αναγκάζεται να δώσει εντολή να αφήσουν τη Ζεϊνέπ ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ αποκλειστικό! Απαγωγή, αποκαλύψεις, εκδίκηση! Τι θα δούμε στα πέντε τελευταία επεισόδια της σειράς;

Εκείνοι το κάνουν και η κοπέλα καλεί σε βοήθεια τη Μελέκ και τον Σελίμ που τρέχουν κοντά της.

Όλα όσα θα δούμε παρακάτω στην εξέλιξη της αγαπημένης μας σειρας!

Η Μελέκ επιμένει πως ο Ερκούτ κρύβεται πίσω από την απαγωγή, αλλά η Ζεϊνέπ ισχυρίζεται πως δεν τον είδε, οπότε δεν είναι σίγουρη. Το βράδυ ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα και λέει στη μητέρα του πως η Ζεϊνέπ επέστρεψε σώα.

Το επόμενο πρωί η Αλιγέ πάει στο σπίτι της Ζεϊνέπ και ανακοινώνει: «Ηθελα να δω ότι είσαι καλά! Από εδώ και στο εξής θα είμαι σαν μητέρα σου και έτσι ό,τι χρειαστείς θέλω να στηριχτείς πάνω μου».

Επιστρέφοντας στο κτήμα δίνει εντολή να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για το γάμο, αλλά και του δωματίου που θα μείνει το νεόνυμφο ζευγάρι. Η Γκοντζά δεν μπορεί να κρύψει τη στενοχώρια της, ενώ η Κιράζ της λέει: «Είσαι νέα και όμορφη κοπέλα, σίγουρα θα βρεις κάποιον άλλον να σε κάνει ευτυχισμένη».

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ο Σελίμ μαθαίνει ότι η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε! Μη χάσετε σήμερα Τετάρτη 25/4:

Την ίδια ώρα κάποιος βρίσκεται έξω από το κτήμα και παρακολουθεί την Τουγκτσέ και την Αρζού. Η τελευταία πάει να βρει τον Ερκούτ και τον πιέζει να κάνει κάτι για να σταματήσει το γάμο καθώς δεν θέλει η Μελέκ και η Ελίφ να μπλέκονται πια στα πόδια της.

Από την άλλη, ο Βεϊσέλ προσπαθεί να σώσει την Τουλάι, τη γυναίκα που αγαπάει, από τους άντρες της νύχτας. Η Αρζού επιστρέφει στο κτήμα και σοκάρεται που βλέπει εκεί τον Σερντάρ. «Ηρθα να πάρω την κόρη μου», της λέει και εκείνη σαστίζει.