Ο Ορφέας φεύγει ανενόχλητος από το σπίτι της Τόνιας. Η Βέρα δέχεται ασφυκτική πίεση από τον Νικόλα για το ταξίδι στο Μπουένος Άιρες.

Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 23/4 στο "Τατουάζ";

Η Άννα βγάζει τον γύψο από το πόδι της και τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη σχετικά με τον χορό. Ο Αλέξανδρος μαθαίνει την ιστορία του Στέφανου και του Σάκη.

Η Όλγα «σπρώχνει» τον Αλέξανδρο στην αγκαλιά της Μαρίνας, ενώ η αποτρόπαια πράξη του Ορφέα φέρνει κόντρα ανάμεσα στη Βέρα και την Τατιάνα. Ο Παύλος βάζει λυτούς και δεμένους για να τον συγχωρήσει η Μάρθα, εκείνη όμως μοιάζει ανένδοτη. Η Βέρα μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι διχασμένη σε σχέση με τον Νικόλα και το ταξίδι.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Η Σάρα παρασέρνει τον Μάρκο και τον φιλάει! Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 23/4;

Η Βέρα σε μια παρόρμηση της στιγμής, αποφασίζει να πάει με τον Νικόλα στο Μπουένος Άιρες και από την πρώτη στιγμή που προσγειώνεται εκεί, ζει μια εμπειρία που θα τη σημαδέψει! Ο Νικόλας, με τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του, την παρασύρει σε περιπέτειες και καταστάσεις απρόβλεπτες, που θα την συναρπάσουν, αλλά και θα την τρομάξουν! Θα αποκαλυφθούν πολλά σχετικά με το ποιος είναι και τι κρύβει…

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας βλέπει τη Ρενάτα και το Θάνο να φιλιούνται και τρελαίνεται... Όλα όσα θα δούμε σήμερα...

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: