Η Μένη αποκαλύπτει στον Αχιλλέα την αλήθεια για το συμβόλαιο και η Λατάνια βοηθάει τον Δαμιανό να στριμώξει τη Βάνα για τις μετοχές, ενώ ο Θάνος αυξάνει την πίεση στη Ρενάτα ώστε να την πάρει για… άλλες πολιτείες.

Ποιο είναι το ύπουλο σχέδιο του Θάνου εις βάρος της Ρενάτας;

Όλες οι εξελίξεις στο έλα στη θέση μου εδώ, στο TV24!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

O Αχιλλέας πιάνει τον απόλυτο πάτο δεχόμενος τη χαριστική βολή από τη Ρενάτα και έρχεται αντιμέτωπος με όλους. Η κοπέλα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της. Ομως και ο Θάνος δέχεται ερωτήσεις από τη δύσπιστη Ρενάτα για το ποιόν της σχέσης του με τη Μένη.

Εκείνος δικαιολογείται για τις συμπτώσεις αυτές και της λέει ότι όλα αυτά είναι ένα κακοστημένο παιχνίδι της μοίρας. Εκείνη δείχνει να τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είναι προβληματισμένη για όλο αυτό που συμβαίνει. Ωστόσο, ο Θάνος συνεχίζει τις προσπάθειες για να την πείσει για τις καλές του προθέσεις και εξακολουθεί να το παίζει «ο κ. τέλειος».

Διαβάστε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Μαρίνα πολιτεύεται! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Παράλληλα αυξάνει την πίεση στη Ρενάτα ώστε να φύγουν μαζί και να την πάρει για… άλλες πολιτείες. Ομως πίσω από το προσωπείο του κρύβεται ο αληθινός Θάνος που συνεχίζει το σκοτεινό του σχέδιο εις βάρος της Ρενάτας.

Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης κάνει το μεγάλο deal με τη Μένη και βάζει μπροστά το δεύτερο σαμποτάζ στο ραντεβού της Μίκας με τον επενδυτή από την Αμερική. Ο Φώτης με την Αιμιλία είναι στα καρφιά με την εξαφάνιση του Ζαχαρία και ψάχνουν να βρουν τη σύνδεση με τη Σύλβια που ακούστηκε στο τηλεφώνημα. Παράλληλα, η Λατάνια μπαίνει στο κόλπο των μετοχών, υποσχόμενη να βοηθήσει τον Δαμιανό να τις αποκτήσει.

Η Μένη αποκαλύπτει στον Αχιλλέα την αλήθεια για το συμβόλαιο και η Λατάνια βοηθάει τον Δαμιανό να στριμώξει τη Βάνα για τις μετοχές. Ο Βλάσης κάνει και επίσημα πρόταση στη Μίκα να επενδύσει στα επιχειρηματικά της σχέδια.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου μετά το Τατουάζ!

Ο Αχιλλέας εμβρόντητος από την πρόταση της Βασιλίνας, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και με ένα τεράστιο δίλημμα. Να δεχτεί την πρόταση της Βασιλίνας ή όχι;

Ο Λεωνίδας αποφασίζει να του πει τη γνώμη του έξω από τα δόντια και παράλληλα να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τη Μένη, ζητώντας της να αποκαλύψει όλα τα ψέματά της. Εκείνη εξομολογείται στον Λεωνίδα -σχεδόν- όλες τις ίντριγκες που έχει πλέξει. Ο Αχιλλέας συναντά τυχαία τη Ρενάτα έξω από την εταιρεία και της προτείνει κάτι αδιανόητο.