Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη αλλά και θυμωμένη επειδή η Πελίν και ο Σελίμ φαίνεται να ήρθαν κοντά. Ωστόσο ζητάει από τον Μουράτ να τη βοηθήσει να αλλάξουν τη γνώμη του πατέρα τους για το γάμο με τον Ερκούτ, αλλά εκείνος της απαντάει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Τι θα δούμε παρακάτω στην αγαπημένη μας σειρά; Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις....

Η Πελίν πάει στην καφετέρια με μια φίλη της και διηγείται πώς πέρασε στο σπίτι του Σελίμ. Υπερβάλλει στις περιγραφές της και μιλάει τόσο δυνατά ώστε να την ακούει η Ζεϊνέπ. Ο καθηγητής του Σελίμ ζητάει μια αναφορά για το σεμινάριο που πιστεύει ότι ο νεαρός είχε παρακολουθήσει μαζί με τη Ζεϊνέπ.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Θεοχάρης αρπάζει το παιδί από τη Βέρα! Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Ο Ερκούτ περιμένει τη Ζεϊνέπ έξω από τη σχολή και της λέει πως την περίμενε μπροστά στο σπίτι της αλλά δεν βγήκε από εκεί και τη ρωτάει πού ήταν όλο το βράδυ. Επίσης ορίζει ημερομηνία για το γάμο τους. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος όταν ακούει μια φήμη να κυκλοφορεί στη σχολή πως είναι ζευγάρι με την Πελίν:

«Δεν ισχύει αυτό! Τι χαζομάρες λέτε;», λέει έξαλλος σ’ ένα φίλο του. Αργότερα εκείνος πιέζει τη Ζεϊνέπ να του μιλήσει. «Επρεπε να σου το κρύψω ότι είμαι αρραβωνιασμένη!

Νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι μόνο», του λέει δήθεν και όταν εκείνος τη ρωτάει αν αγαπάει στα αλήθεια τον Ερκούτ, εκείνη κουνάει καταφατικά το κεφάλι της. Ωστόσο δεν αντέχει την πίεση και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ πηγαίνει στο ιατρείο της σχολής όταν μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ λιποθύμησε. Οταν διαπιστώνει πως η Ζεϊνέπ είναι καλά, την αφήνει στη φροντίδα της φίλης της Γκιουλνούρ και επιστρέφει στη δουλειά της.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου : Η Βασιλίνα εκβιάζει τον Αχιλλέα ! Απρόσμενες οι εξελίξεις στη συνέχεια...

Ωστόσο εκεί βρίσκεται ο Σελίμ που τη βλέπει από μακριά και μονολογεί: «Μελέκ! Εσύ είσαι;». Το βράδυ αποκαλύπτει στον Κενάν πως είδε τη Μελέκ και ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον αδελφό του τόσο ήρεμο. Ο Σαντίκ κάνει παρατήρηση στην Κιράζ επειδή σχολιάζει τι συμβαίνει στο σπίτι και καταλήγουν να τσακώνονται.

Η Τουγκτσέ και η Ελίφ αποφασίζουν να τους συμφιλιώσουν αλλά το σχέδιό τους αποτυγχάνει. Ετσι καταστρώνουν ένα καινούριο σχέδιο, πετυχαίνουν το στόχο τους και νιώθουν μεγάλη χαρά.