Η Βέρα επιστρέφει από το Μπουένος Αϊρες κι έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα γεγονός που την ταράζει, καθώς δεν βρίσκει το παιδί της σπίτι. Το σοκ της είναι μεγάλο όταν μαθαίνει από την κοπέλα που πρόσεχε τον Μάριο ότι: «Ηρθε ο μπαμπάς του ο κύριος Θεοχάρης και τον πήρε», της λέει!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Το TV24 σας αποκαλύπτει:

Αυτό που συνέβη όμως, ερήμην της, την έχει αφήσει άναυδη: «Τι εννοείς τον πήρε; Κι εμένα ποιος με ρώτησε; Γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Και πού είναι τώρα!», φωνάζει η Βέρα έξαλλη.

Ο Νικόλας που βλέπει τον πανικό της θέλει να τη βοηθήσει, αλλά ο εκρηκτικός χαρακτήρας του κάνει τα πράγματα χειρότερα, καθώς η Βέρα του επιρρίπτει ευθύνες που την παρέσυρε μαζί του και που προκάλεσε τον Θεοχάρη.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Φρίκη στα Μετέωρα! Ο Ορφέας μαχαιρώνει την Άννα! Μη χάσετε τις σοκαριστικές εξελίξεις!

Η Βέρα δεν ξέρει τι να κάνει από το να ψάχνει συνέχεια τον Θεοχάρη. Ωστόσο ο Θεοχάρης δεν απαντάει στις τηλεφωνικές της κλήσεις, γεγονός που την οδηγεί στην απελπισία!

Στο μεταξύ στα Μετέωρα, η Αννα καταλαβαίνει πόσο πολύ την επιβαρύνει ψυχολογικά η απόφασή της να πάει εκεί, αφού στο ίδιο μέρος κυκλοφορεί ο Αλεξ με τη Μαρίνα. Η απογοήτευση αλλά και η νοσταλγία για τα όσα έζησαν εκεί με τον Αλεξ, θα οδηγήσουν τα βήματά της στο σπίτι που προοριζόταν να στεγάσει τον έρωτά τους. Κι εκεί, την περιμένει μια έκπληξη...

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου : Η Βασιλίνα εκβιάζει τον Αχιλλέα ! Απρόσμενες οι εξελίξεις στη συνέχεια...

Το ίδιο έχει κάνει και ο Αλέξανδρος όμως, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Αννα και οι δυο τους στο τέλος λυγίζουν.

Στο Λονδίνο, ο Τόνυ περνάει πάλι μια αυτοκαταστροφική φάση με τις ουσίες και αυτή τη φορά τα αποτελέσματα θα είναι δραματικά!