Η Αρζού έχει ηχογραφήσει την κουβέντα της με τον Μελίχ και το χρησιμοποιεί εναντίον του. Ο Μελίχ δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από μέρους της και αιφνιδιάζεται αλλά ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο.

Μη χάσετε στο σημερινό επεισόδιο της "Ελίφ" Πέμπτη 19/4:

Λέει στον Κενάν πως υπάρχει ένα σημαντικό θέμα, που θα ήθελε να κουβεντιάσει με την οικογένεια το βράδυ. Ο Κενάν ανακοινώνει πως θα δειπνήσει μαζί τους ο Μελίχ και ο Σελίμ με την Αρζού εκφράζουν τη δυσφορία τους για τις συχνές επισκέψεις του άντρα στο κτήμα. Ο Σελίμ δηλώνει πως δεν θα παρευρεθεί στο δείπνο.

Ο Κενάν ζητάει από τον Χασάν να βρει τη διεύθυνση του σπιτιού της Μελέκ. Η Ιπέκ στεναχωριέται όταν βλέπει τη στάση της Αρζού και του Σελίμ απέναντι στον Μελίχ. Εκείνη πάλι είναι πολύ ενθουσιασμένη και ετοιμάζεται για το βράδυ. Η Αρζού προσπαθεί να στρέψει την Αλιγιέ εναντίον του Μελίχ αλλά δεν τα καταφέρνει. Στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει από την Ιπέκ για ποιο λόγο θα έρθει το βράδυ ο Μελίχ αλλά δεν ξέρει ούτε εκείνη κάτι.

Η Αρζού τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του ζητάει να στήσει ενέδρα στον Μελίχ και να τον εμποδίσει να έρθει στο κτήμα το βράδυ. Η Μελέκ ετοιμάζει το σπίτι για την επιστροφή της Ελίφ και αγοράζει κάποια έπιπλα.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Μη χάσετε σήμερα Πέμπτη 19/4, ο Αλέξανδρος προχωράει την τρυφερή φιλία του με την Μαρίνα…

Η Ζεϊνέπ μιλάει με τη φίλη της Γκιουλνούρ και της λέει πως ο πατέρας της θέλει να την παντρέψει παρά τη θέλησή της.

Η Ζεϊνέπ τελικά δέχεται να παντρευτεί τον Ερκούτ για το καλό της Μελέκ και της Ελίφ αλλά με τον όρο ο γάμος να γίνει την ίδια ώρα, που θα υπογράφει το διαζύγιο ο πατέρας της. Ο Σαντίκ ακούει την Αρζού να μιλάει με τον Βεϊσέλ και προειδοποιεί τον Μελίχ για τα σχέδια τους εναντίον του…

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: