Η Αννα ζηλεύει όταν καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει με τη Μαρίνα και τον Αλέξανδρο.

Ο Γρηγόρης ζητάει επίσημα την Αφροδίτη σε γάμο και ο Παύλος βρίσκει την ευκαιρία να καλοπιάσει τη Μάρθα.

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην συνέχεια του "Τατουάζ"

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Ο Σάκης μαζεύει τα ρούχα του από το σπίτι της Ολγας, αφού πρώτα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Στέφανο. Η Μαργκώ πιάνει τον Τόνυ την ώρα που κάνει χρήση ουσιών. Ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχεται ο Νικόλας και ακούει άθελά της η Βέρα, την κάνει να τον υποπτευθεί. Η Αννα σοκάρεται όταν σε μια έξοδό της με την Εμιλυ, η τελευταία δέχεται πυροβολισμούς από αγνώστους στη μέση του δρόμου…

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Εξέλιξεις - φωτιά! Άγριο ξύλο Στέφανου - Σάκη μπροστά στα μάτια της Όλγας!

Η Αννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της με αυτό που συνέβη στην Εμιλυ και καλείται για ακόμη μια φορά να σταθεί δυνατή και να αντιμετωπίσει τα γεγονότα που φαίνεται να την ξεπερνούν.

Ο Ορφέας εξαγριώνεται με τον Παύλο και μιλάει στη Μάρθα για την απιστία του.

Η Αμαλία ετοιμάζει τη βαλίτσα της αποφασισμένη να χωρίσει από τον Θεοχάρη.

Η Μαρίνα δένεται όλο και περισσότερο με την κόρη του Αλέξανδρου. Ο Νικόλας ποστάρει μια φωτογραφία με τη Βέρα στο Μπουένος Αϊρες την οποία βλέπει ο Θεοχάρης και γίνεται έξαλλος.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η κρυφή ζωή του Νικόλα τρομάζει τη Βέρα. Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Ο Λεωνίδας μαθαίνει για το παρελθόν της Νίνας και την ντροπιάζει μπροστά σε κόσμο. Η μικρή Αλκυόνη τη νύχτα ξυπνάει με τρομερούς πόνους και ο Στέφανος την πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Ο Νικόλας δείχνει να μην έχει πει όλη την αλήθεια στη Βέρα για το ποιος είναι πραγματικά.

Η Αννα βρίσκεται ακόμα σε σοκ από τη δολοφονία της Εμιλυ. Ο Παύλος έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Ορφέα, ενώ η Μάρθα πείθεται να τον ακούσει. Η Αννα και η Νικόλ φεύγουν για τα Μετέωρα και εκεί μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Αννα.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Ορφέας ψάχνει τα πράγματα της ψυχιάτρου του και ανακαλύπτει κάτι που τον κάνει έξαλλο! Μη χάσετε σήμερα Τρίτη 17/4

Ο Στέφανος αγωνιά για την υγεία της Αλκυόνης που μοιάζει να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Παύλος, χωρίς να καταφέρει να την πείσει, απολογείται στη Μάρθα και εκείνη επιμένει στο διαζύγιο. Η Βέρα επιστρέφει από το Μπουένος Αϊρες κι έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα γεγονός που την ταράζει!