Η Αλιγέ υποδέχεται τις φίλες της και εκείνες ρωτάνε για την Αρζού. Καθώς διαπιστώνει ότι η νύφη της πάλι λείπει, γίνεται έξαλλη αλλά προσπαθεί να το κρύψει για να μην εκτεθεί στις καλεσμένες της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Ελίφ, Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Το TV24 σας αποκαλύπτει...

Οταν οι καλεσμένες φεύγουν, βλέπουν την Αρζού να βγαίνει από το αυτοκίνητο του Βεϊσέλ. «Τι συνέβη στο πρόσωπό σου;», τη ρωτάνε και εκείνη λέει ψέματα:

«Προσπάθησαν να με ληστέψουν και αυτοί οι δύο κύριοι με βοήθησαν και με έφεραν μέχρι εδώ». Το ίδιο ψέμα λέει στην οικογένεια και στο υπηρετικό προσωπικό.

Η Ιπέκ προσπαθεί να παίξει ένα παιχνίδι με την Τουγκτσέ και την Ελίφ αλλά η κακομαθημένη Τουγκτσέ τα καταστρέφει όλα.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ο Βεϊσέλ εκβιάζει τη κόρη του για να παντρευτεί τον Ερκούτ! Τι θα δούμε σήμερα 17/4;

Ο Ερκούτ ακολουθεί παντού τη Ζεϊνέπ, προσπαθώντας να την πείσει να δεχθεί την πρόταση γάμου. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει τη θετική απάντηση της Ζεϊνέπ, εκείνος μαζί με τον Βεϊσέλ συνεχίζουν να κάνουν ετοιμασίες για το γάμο. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται αγανάκτηση από την πίεση αλλά από την άλλη η απόφαση του πατέρα της να μη δώσει διαζύγιο στη Μελέκ, δεν της αφήνει καμία επιλογή.

Η Μελέκ λυπάται πολύ επειδή βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αυτή την κατάσταση αλλά δεν έχει ανακαλύψει τι είναι αυτό που την προβληματίζει. Πηγαίνει στο δικηγόρο της για να μάθει αν υπάρχει κάποια εξέλιξη και εκείνος της λέει πως πρέπει να πείσει τον Βεϊσέλ να της δώσει το διαζύγιο.

Ο Σελίμ δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει στη Ζεϊνέπ και πηγαίνει να τη δει στο καφέ: «Εκανα κάτι; Συνέβη κάτι; Γιατί είσαι έτσι τις τελευταίες μέρες;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη συνεχίζει να μην του απαντάει και να τον κρατάει σε απόσταση. Η Αρζού έχει ηχογραφήσει την κουβέντα της με τον Μελίχ και τη χρησιμοποιεί εναντίον του.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν η Βασιλίνα του μιλήσει για πιθανή εγκυμοσύνη; Τι θα δούμε στο σήμερα Τρίτη 17/4;

Ο Μελίχ δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από μέρους της και αιφνιδιάζεται αλλά ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο.