Ο Ερκούτ καταφέρνει τελικά το σκοπό του και έτσι αρραβωνιάζεται τη Ζεϊνέπ, η οποία νιώθει απέραντη θλίψη, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει η Μελέκ από τον Βεϊσέλ.

Το ΤV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις στη συνέχεια της "Έλίφ":

Ο Ερκούτ λέει ψέματα στον Βεϊσέλ σχετικά με τη Ζεϊνέπ, ενώ του μιλάει και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την οικογενειακή του επιχείρηση. Στη συνέχεια ζητάει να παντρευτεί τη Ζεϊνέπ: «Ξέρεις τι άνθρωπος είμαι και έχω καλούς σκοπούς! Θέλω να σου ζητήσω τη Ζεϊνέπ να την παντρευτώ». Ο Βεϊσέλ δέχεται.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Αρζού απειλεί τη Μελέκ με τη ζωή της κόρης της! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 13/4;

Ο Μουράτ κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τη Σεϊντά, της αγοράζει δώρα, της γράφει ακόμα και ποιήματα. Παράλληλα, όταν μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Ερκούτ για τη Ζεϊνέπ, συμφωνεί.

Ο Μουράτ κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τη Σεϊντά, της αγοράζει δώρα, της γράφει ακόμα και ποιήματα. Παράλληλα, όταν μαθαίνει για την πρόταση γάμου του Ερκούτ για τη Ζεϊνέπ, συμφωνεί. Ο Μελίχ συνεχίζει να πιέζει την Αρζού στην οποία δίνει 24 ώρες για να συγκεντρώσει τα χρήματα. Εκείνη αποφασίζει να βάλει στο «παιχνίδι» και τον Βεϊσέλ.

Στο μεταξύ, εκείνος καλεί τη Ζεϊνέπ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και της υπόσχεται να αφήσει ήσυχη τη Μελέκ. «Αποφάσισα να δώσω διαζύγιο στη Μελέκ, αλλά με έναν όρο», λέει στην κόρη του. Εκείνη χαίρεται και αναρωτιέται περί τίνος πρόκειται, ενώ ο Ερκούτ μπαίνει στο μαγαζί ντυμένος με κοστούμι και κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια. «Θα παντρευτείς τον Ερκούτ», της λέει ο Βεϊσέλ και η κοπέλα σοκάρεται.

«Εκεί έφτασες; Να πουλάς την ίδια σου την κόρη; Τι πατέρας είσαι εσύ;», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Ο,τι κόρη είσαι εσύ, τέτοιος πατέρας είμαι κι εγώ. Με ρώτησες για να βγαίνεις με αγόρια; Ποιος σου έδωσε την άδεια να το κάνεις; Αν δεν θέλεις να παντρευτείς τον Ερκούτ, τότε δεν θα χωρίσω κι εγώ τη Μελέκ».

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας αποφασίζει να γνωριστεί καλύτερα με τον Θάνο : Μη χάσετε σήμερα Παρασκευή 13/4χάσετε σήμερα Παρασκευή 13/4

Ο δικηγόρος της Μελέκ την ενημερώνει πως ο Βεϊσέλ αρνείται να χωρίσει και πως έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει. Εκείνη δεν ξαφνιάζεται καθόλου όταν τα ακούει όλα αυτά και το λέει στη Ζεϊνέπ, χωρίς όμως η τελευταία να της μιλήσει για τον εκβιασμό που υφίσταται από τον πατέρα της.

Η Σεϊντά μαθαίνει πως ο Ερκούτ θα παντρευτεί τη Ζεϊνέπ και το λέει στον Ναντίρ: «Είμαι σίγουρη πως κάτι ετοιμάζει», λέει εκείνη και ο Ναντίρ της ζητάει να σταματήσει να τον κατηγορεί. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ θέλουν το γάμο ανάμεσα στη Ζεϊνέπ και στον Ερκούτ για να επωφεληθούν από τη μεγάλη περιουσία του. Ο Σελίμ συναντάει τη Ζεϊνέπ, όμως διαπιστώνει ότι η διάθεσή της είναι άσχημη, αλλά εκείνη δεν του αποκαλύπτει το λόγο.