Δολοφονίες, γάμος, χωρισμοί και μια απαγωγή-σοκ συνθέτουν το σκηνικό του «Τατουάζ» στα επεισόδια που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα! Οι ανατροπές είναι μεγάλες, καθώς σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν έρχονται στο φως, αλλά και δυσάρεστες εξελίξεις για πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

Το ΤV 24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις:

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Ο Ορφέας βάζει στο στόχαστρο την Τόνια!

Ο Ορφέας βρίσκει ευκαιρία κάποια στιγμή που λείπει η Τόνια και ψάχνει τα πράγματα της ψυχιάτρου του, όπου ανακαλύπτει κάτι που τον κάνει έξαλλο μαζί της! Ψάχνοντας το γραφείο της Τόνιας, βρίσκει τις σημειώσεις της για τον «Γενάρη». Καταλαβαίνει ότι τα συμπεράσματα της ψυχιάτρου για το προφίλ του σίριαλ κίλερ βρίσκονται πολύ κοντά στην αλήθεια και είναι ζήτημα χρόνου να τον ανακαλύψει η αστυνομία. Αποφασίζει να δράσει και να βγάλει από τη μέση ό,τι μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο γι’ αυτόν.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ αποκλειστικό! Το συγκλονιστικό φινάλε του Α΄κύκλου!

Ο Τόνυ μιλάει στην Άννα για την Τατιάνα:

Η Αννα «ψαρεύει» τον Τόνυ και τον αναγκάζει να της πει με ποια είχε ερωτική σχέση! Τελικά, ο Τόνυ παραδέχεται στην Αννα ότι είναι ερωτευμένος: «Δεν μπορώ να σου πω ψέματα. Ναι, είμαι ερωτευμένος μ’ αυτή τη γυναίκα. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή και δεν έχω αισθανθεί έτσι στη ζωή μου άλλη φορά», ομολογεί και η Αννα δείχνει να τον καταλαβαίνει.

Οσο όμως η Αννα υποφέρει στο Λονδίνο, ο Αλέξανδρος προχωράει την τρυφερή φιλία του με τη Μαρίνα και δείχνει να ξαναβρίσκει το κέφι του.

Διαβάστε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η μαμά του Άγγελου αναστατώνει το ζευγάρι.... Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 13/4;

Στα Μετέωρα ο Στέφανος αποφασίζει τελικά να πει όλη την αλήθεια για τον Σάκη στην Ολγα: «Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη, το χρωστάω στην ψυχή του αδελφού μου», της λέει, διακινδυνεύοντας τη σχέση τους.