Η «φιλική» σχέση του Αλέξανδρου με τη Μαρίνα προχωρά και όλα δείχνουν να έχει αρχίσει να ξεπερνάει την Αννα, καθώς η Μαρίνα είναι μια ευχάριστη παρέα γι’ αυτόν.

Το ΤV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις στη συνέχεια του Τατουάζ! Διαβάστε παρακάτω....

Στα Μετέωρα ο Στέφανος αγωνιά για την Ελπίδα, καθώς η κοπέλα αρχίζει να μη δίνει σημεία ζωής, ενώ ο Σάκης έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα αναποδογυρίσει τον κόσμο του. Ο Στέφανος είναι ο αδελφός του παιδιού που πέθανε από ναρκωτικά όταν ο Σάκης ήταν υπεύθυνος για την εξάρθρωση αυτής της σπείρας που έσπερνε το θάνατο και αυτός είναι ο λόγος που ο Στέφανος φρόντισε να έρθει κοντά στον Σάκη. Για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ αποκλειστικό! Το συγκλονιστικό φινάλε του Α΄κύκλου!

Παράλληλα, η Τατιάνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού δεν ξέρει τίποτα από όσα έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό: «Σ’ αγαπάω. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η προοπτική ενός γάμου θα με έκανε τόσο ευτυχισμένη», ομολογεί στον Τόνυ. Η κοπέλα κάνει σχέδια για το γάμο της, φέρνοντας τον Τόνυ σε δύσκολη θέση, ενώ ο κίνδυνος καραδοκεί και το ζευγάρι παρακολουθείται στενά, φυσικά κατόπιν εντολή της Μαργκώ, η οποία είναι αποφασισμένη να μην τους αφήσει σε ησυχία με όποιο κόστος.

Η Τατιάνα με τον Τόνυ ωστόσο δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, κι αφού καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά, αποφασίζουν να λάβουν μέτρα τα οποία είναι ακραία, αφού πλέον κυκλοφορούν με όπλα ώστε να αντιμετωπίσουν δραστικά ό,τι συμβεί.