Η Αρζού έχει πάθει πια εμμονή με τη Μελέκ και πάει στον Βεϊσέλ προκειμένου να μάθει πού βρίσκεται. Εκείνος δεν της απαντάει και εκείνη του λέει: «Ο άντρας μου με χωρίζει, το ίδιο και η γυναίκα σου εσένα! Λέγε πού βρίσκεται».

Το TV 24 σας αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Διαβάστε παρακάτω:

Ο Βεϊσέλ συνεχίζει να μην της λέει, ενώ ο Μουράτ αρχίζει να ανησυχεί για την οργή που βλέπει στα μάτια της και πηγαίνει να ειδοποιήσει τη Μελέκ, χωρίς να ξέρει πως η Αρζού τον ακολουθεί.

Η Μελέκ βλέπει σοκαρισμένη την Αρζού μπροστά της, η οποία της λέει: «Γιατί σάστισες τόσο; Δεν περίμενες να με δεις μπροστά σου, ε; Λοιπόν εξήγησέ μου τι προσπαθείς να κάνεις; Ποιος είναι ο σκοπός σου;». Η Μελέκ δεν μιλάει και έχει κατεβάσει το βλέμμα της.

Διαβάστε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Ξένια βάζει τον Μπάμπη σε πρόγραμμα διατροφής! Δείτε τι... μας περιμένει μετά το Πάσχα!

Η Αρζού την κοιτάζει υπεροπτικά και συνεχίζει: «Πάντα έτσι ήσουν! Το ήσυχο και αθώο κορίτσι! Ομως εγώ ξέρω καλά ότι δεν είσαι έτσι! Δεν πρόκειται να με χωρίσεις από τον άντρα μου! Δεν θα το επιτρέψω αυτό να συμβεί ποτέ! Δεν πρόκειται να μπεις ανάμεσά μας».

Η Μελέκ της απαντάει: «Δεν έχω τέτοιο σκοπό, αλήθεια! Εγώ θέλω μόνο να πάρω την κόρη μου». Η Αρζού την αρπάζει από το χέρι και την ταρακουνάει: «Δεν θα μου καταστρέψεις τη ζωή! Αν το κάνεις, ξέχνα την κόρη σου! Δεν πρόκειται να τη δεις ποτέ ξανά. Θα ευθύνεσαι για το θάνατό της», και φεύγει.

Ο Μελίχ παρακολουθεί τη σκηνή από μακριά, ενώ η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της από την πίεση της στιγμής. Τα παιδιά του μαγαζιού τη συνεφέρουν, αλλά εκείνη φοβάται για την κόρη της. «Μου είπε ότι δεν θα μου τη δώσει πίσω... Είναι δυνατόν;», λέει στη Ζεϊνέπ, η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Η ίδια πιστεύει ότι ο πατέρας της έδωσε τη διεύθυνσή τους στην Αρζού και θυμωμένη πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων να τον αντιμετωπίσει. Ο Ερκούτ παρεμβαίνει και προσπαθεί να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά τον αποπαίρνει. Η Τουγκτσέ και η Ελίφ γίνονται επιτέλους φίλες αλλά η Αρζού έχει τις αντιρρήσεις της.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Μίκα ενδίδει στην πρόταση του Βλάση! Όλα όσα πρόκειται να δούμε...

«Τουγκτσέ, πήγαινε γρήγορα στο δωμάτιό σου», λέει και μετά απευθυνόμενη στην Ελίφ την κάνει να νιώσει ξανά άσχημα: «Μην πλησιάσεις ξανά την κόρη μου! Δεν θα σου επιτρέψω να παίξεις ξανά μαζί της, δεν ανήκετε στην ίδια τάξη για να κάνετε παρέα».

Ο Κενάν εξηγεί στην Αρζού για ποιο λόγο μίλησε με το δικηγόρο του και της λέει πως είναι θυμωμένος μαζί της επειδή προκάλεσε χωρίς αιτία όλη αυτή την αναστάτωση στην οικογένειά τους. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Σελίμ ξεκαθαρίζει σε όλους πως δεν συμπαθεί τον Μελίχ.

Στο μεταξύ, εκείνος πηγαίνει στο ορφανοτροφείο που είχαν πάει την αδελφή του αλλά δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα γιατί τα έγγραφα κάηκαν σε μια πυρκαγιά. Ο Μελίχ αισθάνεται απελπισμένος και ζητάει τη συμβουλή του Εφρούζ.