H Mαργκώ είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στον Τόνυ να κάνει ό,τι θέλει και κυρίως να μην παντρευτεί την Τατιάνα, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια, αλλά και τις δουλειές που κάνει μέσα από την εταιρεία.

Διαβάστε πρώτοι μόνο εδώ στο TV24 όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις!

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Το σχέδιό της αυτή τη φορά είναι καλά μελετημένο και φτιαγμένο έτσι ώστε και η ίδια να φαίνεται ως θύμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να «θυσιάσει» τον Ρίτσαρντ ακόμα και να κινδυνεύσει η ζωή της από τους πυροβολισμούς, αν κάτι πήγαινε στραβά. Με λίγα λόγια, όπως ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται, η Μαργκώ είναι πίσω από όλους και από όλα. Ακόμα και στην περίπτωση της επίθεσης με όπλα που στοίχισε τη ζωή του συνεργάτη της, η Μαργκώ την είχε σχεδιάσει λεπτό προς λεπτό. Με αυτό τον τρόπο έστρωνε το δρόμο που θα ακολουθούσε ο «Στρατηγός», βγάζοντας μια και καλή από το μυαλό καθενός ότι αυτή μπορεί να κινεί τα νήματα.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ:Η Αρζού περνάει μια κόλαση μέσα στη φυλακή! Μη χάσετε στη συνέχεια...

Τα πράγματα όμως αρχίζουν να «χοντραίνουν» καθώς οι εκβιασμοί μπορεί να έχουν σταματήσει την Αννα από το διαζύγιο και τον Τόνυ από έναν πιθανό γάμο, όμως δεν έχουν σταματήσει την Τατιάνα, η οποία χωρίς να έχει ιδέα συνεχίζει να κάνει σχέδια για το γάμο της, κάτι που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Τόνυ, ο οποίος δεν μπορεί να της πει το παραμικρό από όλα όσα συμβαίνουν.

Η Μαργκώ, ωστόσο, έχει βάλει παντού τους μηχανισμούς ελέγχου κάθε κίνησης της Τατιάνας και του Τόνυ. Το ζευγάρι παρακολουθείται στενά σε κάθε βήμα και η εντολή είναι αν χρειαστεί να προχωρήσουν ακόμα και σε εκτέλεση. Ο κίνδυνος λοιπόν για το ζευγάρι καραδοκεί, όμως μόλις αντιλαμβάνονται ότι κάποιοι τους παρακολουθούν, δεν το αφήνουν έτσι. Τα μέτρα όμως που θα λάβουν δεν είναι απλά, φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις. Οπλοφορούν και αποφασίζουν ότι αυτή τη φορά δεν θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι μπαίνουν στη ζωή τους.

Οι μέρες περνάνε και η Τατιάνα, ανύποπτη για το παρασκήνιο που παίζεται, κανονίζει την ημερομηνία του γάμου της με τον Τόνυ: «Λοιπόν, είδα πότε μας βολεύει κι εμένα ειδικά με την υπηρεσία και βρήκα την καλύτερη ημερομηνία για το γάμο μας», λέει στον Τόνυ, ο οποίος τα χάνει, δεν ξέρει τι να κάνει καθώς είναι μοιρασμένος ανάμεσα στον έρωτά του γι’ αυτήν και τους εκβιασμούς του «Στρατηγού». Τώρα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα τα πράγματα καθώς ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος βάζει σε κίνδυνο τόσο τη ζωή του όσο και τη ζωή της Αννας.

Διαβάστε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Ηλίας και η Μαρίνα δεν θα μπορέσουν να ζήσουν ποτέ χωριστά»

Παράλληλα, η Μαργκώ παίζει το διπλό της παιχνίδι θολώνοντας όλο και περισσότερο τα νερά στον Τόνυ που αυτή τη φορά αποκλείει την περίπτωση να είναι μπλεγμένη η μάνα του.

Στο μεταξύ, το νέο για το γάμο και ότι ήδη έχει κλειστεί ημερομηνία φτάνει στα αυτιά της Μαργκώ και τρελαίνεται. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι αγνοούν τον θανάσιμο κίνδυνο που υπάρχει δίπλα τους και αποφασίζει να το φτάσει μέχρι τέλους: «Αν τολμήσουν και φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας, σκότωσέ τους όλους. Δεν με νοιάζει να βαφτεί στο αίμα αυτός ο γάμος»!