Η εγχείρηση της Ζεϊνέπ μετά από πολλές ώρες ολοκληρώνεται και η κοπέλα μεταφέρεται στην αίθουσα ανάνηψης όπου θα μείνει για αρκετό διάστημα σε κώμα.

Οταν θα ξυπνήσει από το κώμα, έντρομη θα ανακαλύψει πως δεν μπορεί να περπατήσει! «Δεν μπορώ να περπατήσω», ουρλιάζει και η Αλιγέ με την Ιπέκ που είναι παρούσες δεν μπορούν να το πιστέψουν, ενώ ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Ζεϊνέπ καθηλώνεται σε αναπηρικό καρότσι και η ψυχολογία της βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Δεν δέχεται τη βοήθεια κανενός και κλείνεται στον εαυτό της! Ο Ερκούτ παρακολουθεί από μακριά και συνεχίζει να νιώθει τύψεις...

Διαβάστε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Ηλίας και η Μαρίνα δεν θα μπορέσουν να ζήσουν ποτέ χωριστά»

Η Αρζού τιμωρείται!

Η Αλιγέ έντρομη ανακαλύπτει πως η Αρζού ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της Ζεϊνέπ όταν βρίσκει στο δωμάτιο του νιόπαντρου ζευγαριού το βραχιόλι της. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα στο σπίτι της τόσα χρόνια είχε ένα «φίδι».

Ετσι αποφασίζει να την καταγγείλει και η αστυνομία φτάνει στην εξώπορτα του κτήματος: «Αρζού Εμιρόγλου συλλαμβάνεσαι για απόπειρα δολοφονίας», και της περνάνε χειροπέδες. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η ίδια αρνείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη Ζεϊνέπ και υποστηρίζει πως ήταν ατύχημα.

Ομως η αστυνομία αποφασίζει την κράτησή της. Ο Κενάν την επισκέπτεται και της λέει: «Προσπαθώ να σε πιστέψω αλλά δεν μπορώ. Αν δεν γίνει καλά η Ζεϊνέπ, τότε δεν θα δεις ποτέ ξανά ούτε εμένα ούτε και την Τουγκτσέ». Η Αρζού οδηγείται στις φυλακές και εκεί ζει άσχημες στιγμές αφού οι άλλες κρατούμενες της κάνουν τη ζωή κόλαση, μιας και εμφανίζεται στο κελί με σατέν φόρεμα και γόβες!

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Πένυ Αγοραστού: «Η Λατάνια θέλει να γίνει πρώτη κυρία»

Για πρώτη φορά η Αρζού δείχνει να μην είναι η δυναμική και σκληρή γυναίκα που όλοι ξέρουμε μέχρι σήμερα...