Η Μένη είναι από τις γυναίκες που δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα. Θέλει να ξαναμπεί στη ζωή του Λεωνίδα και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό, ακόμη και να συνεργαστεί με τον Βλάση.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έλα στη θέση μου; Διαβάστε πρώτοι τις εξελίξεις.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

Ο Βλάσης συνεχίζει να έχει μεγάλη κόντρα με τη Μίκα, η οποία ετοιμάζει σκληρά αντίποινα εις βάρος του.

Εν τω μεταξύ, η Μένη ανακοινώνει στον Λεωνίδα την επιστροφή της στη Γερμανία. Είναι μια απόφαση που εκείνος δεν περίμενε να ακούσει και αντιδρά. Ωστόσο δεν θα μπορούσε να την εμποδίσει από κάτι τέτοιο. Αλλωστε ποτέ δεν είχε πιστέψει ότι οι δυο τους μπορούν να είναι πραγματικά μαζί αφού περισσότερα τους χωρίζουν παρά τους ενώνουν.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Ζεϊνέπ δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική! Σοκαριστικές οι εξελίξεις στη συνέχεια...

Ετσι ο Λεωνίδας παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Να πετάξει από τη ζωή του και τη Μένη και τον Βλάση, μετά τα τελευταία κατορθώματά του με τη Μίκα. Η Μένη όμως δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.

Αποφασίζει να ρισκάρει και κάνει μια τολμηρή πρόταση στον Βλάση, για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Οι δυο τους συναντιούνται, συζητούν και καταλήγουν σε συμφωνία-σκάνδαλο από την οποία θεωρούν ότι θα βγουν κερδισμένοι και οι δύο.

Παράλληλα, η έρευνα του ντετέκτιβ-κηπουρού Ηρακλή προχωράει με πολλά εμπόδια και συγκεχυμένα ευρήματα. Η Σύλβια υπνωτίζει τον Ζούβα για να τον κάνει να θυμηθεί από πού γνωρίζεται μαζί του. Η Σοφούλα παίρνει την πρώτη της δουλειά, αλλά ο Ηρακλής καραδοκεί και η παρέα της έπαυλης αποφασίζει να του στήσει μια μικρή παγίδα.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: H Aννα περνάει έναν Γολγοθά μακριά από τον Αλέξανδρο:"Δίνω και τη ζωή μου για τον Άλεξ!"

Ο Δαμιανός αναρωτιέται για τη Σοφούλα που του αναφέρει ο ντετέκτιβ-κηπουρός Ηρακλής, ο οποίος περνάει από δοκιμασία στο «πεδίο μάχης» της έπαυλης. Η Αιμιλία και ο Δαμιανός ψάχνουν να βρουν τον Ηρακλή, ενώ ο Ζούβας με τη Σύλβια μπαίνουν κρυφά στην εταιρεία για να κλέψουν τις προσφορές του Δαμιανού.

Ο Αχιλλέας, πάλι, ανακρίνει τον Θάνο για το σκοπό που τον έχει φέρει στην αυλή και τον προειδοποιεί για την ανάμειξή του με τη Ρενάτα σε μια συνάντηση που δεν θα έχει πολιτισμένο τέλος.

Ο Θάνος λέει στη Ρενάτα πως τον χτύπησε ο Αχιλλέας και την καλεί να φύγουν για διήμερο μακριά απ’ όλους, απ’ όλα και κυρίως από το γάμο.

Η Βασιλίνα αφαιρεί τη Ρενάτα από τη λίστα των καλεσμένων και αποφασίζει να της το ανακοινώσει η ίδια.