Ο Νικόλας βλέπει τη Βέρα προβληματισμένη μετά την επικοινωνία της με τον Θεοχάρη και τρελαίνεται. Της λέει ότι δεν μπορεί να μένει πίσω, ούτε από υποχρέωση και πολύ περισσότερο από φόβο και σχεδόν της «επιβάλλει» να υψώσει το ανάστημά της:

«Η ζωή είναι μόνο δικιά σου, δεν θα σου πει κανείς πώς θα τη ζήσεις», της τονίζει ανάμεσα σε άλλα... Στο μεταξύ, η Ελένη βασανίζεται με την απόφαση που έχει πάρει, αλλά και ο Ορφέας δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς όσο περνάει ο καιρός νιώθει ότι η ψυχίατρος η Τόνια πλησιάζει τα σκοτεινά του μυστικά και αυτό τον φοβίζει. Αισθάνεται ότι μπορεί να τον ανακαλύψουν και να έρθει το τέλος.

Κι ενώ κάνει αυτές τις μαύρες σκέψεις, η Ελένη στην Αίγινα έρχεται καθημερινά σε επαφή με τη Λήδα, την οποία έχει αφήσει η Ολγα εκεί για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σάκη στα Μετέωρα.

Το μικρό κοριτσάκι με την αγάπη του και την τρυφερότητα που δείχνει την κάνει να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της, να μετανοιώσει που δεν θέλει το παιδί που περιμένει και να σταματήσει ακόμα και να σκέφτεται το ενδεχόμενο της έκτρωσης.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για το άσχημα τροχαίο του πατέρα της! «Εκείνο το βράδυ άλλαξε όλη του η ζωή...»

Η Αννα στο Λονδίνο συνεχίζει να αγωνιά για το τι θα γίνει με τους εκβιαστές, για το αν θα βρει την ηρεμία της και για το τι κάνει ο Αλέξανδρος μακριά της. Την ίδια ώρα όμως, ο Αλέξανδρος έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Μαρίνα και η σχέση του προχωράει κανονικά.

Στα Μετέωρα ο Στέφανος έχει μάλλον μπλέξει με τα αισθηματικά του, καθώς η Ολγα είναι ξεκάθαρο ότι τον θέλει και η Νικόλ ήδη έχει μπει στη ζωή του. Τώρα καλείται να αντιμετωπίσει έναν ακόμα μπελά, μια γυναίκα από το παρελθόν που έρχεται για να τον ταράξει.

Η πρώην του τον ανακαλύπτει και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του και μάλιστα με «άγριες διαθέσεις». Ο Στέφανος προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ερωτική πρόκληση της πρώην του, όμως σε μια στιγμή αδυναμίας ενδίδει και κάνει έρωτα μαζί της. Τέλος, η Τατιάνα ανυποψίαστη για όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στο Λονδίνο, κάνει σχέδια για το γάμο της, ενώ ο Τόνυ πριν της πει οτιδήποτε προσπαθεί να βρει λύση στον εκβιασμό, ώστε να μη χρειαστεί να μάθει κάτι η Τατιάνα και χωρίσουν.