ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

O Αλκιβιάδης είναι αποφασισμένος ακόμα και να σκοτώσει για να ξεπλύνει την ντροπή που του προκάλεσε ο Σήφης κλέβοντας τη γυναίκα του. Ετσι, έχει εξαπολύσει ένα ανθρωποκυνηγητό, ενώ απειλεί θεούς και δαίμονες.

Ο Σήφης όμως είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και πολύ επίσης... τρελός. Ετσι βγαίνει από το κρησφύγετό του και με ένα όπλο στο χέρι εισβάλλει στο γραφείο του Αλκιβιάδη, κάνοντας τον Αλκιβιάδη τρελό από θυμό αλλά και φόβο: «Θα σε λιώσω, αλήτη», του λέει ο απατημένος σύζυγος μόλις τον βλέπει. Ο Σήφης τον σημαδεύει με το όπλο: «Τα χέρια σου πίσω απ’ το κεφάλι. Δεν αστειεύομαι. Ηρθα να μιλήσουμε σαν άντρες», του λέει άγρια ο Σήφης, αλλά ο Αλκιβιάδης είναι τόσο θυμωμένος που δεν δίνει καν σημασία στο όπλο: «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Να αφήσεις τη γυναίκα μου να γυρίσει στο σπίτι μας, αλλιώς θα σας κυνηγάω μέχρι να πατήσετε μαύρο χιόνι», ουρλιάζει.
Ο Σήφης όμως δεν κάνει πίσω και του δείχνει ότι δεν υπολογίζει ούτε αυτόν, ούτε τις απειλές του: «Κόψε κάτι, ρε. Αν ήθελα αυτή τη στιγμή σε έβγαζα από τη μέση. Μη με προκαλείς. Η Αλκηστις δεν θα ξαναγυρίσει σ’ εσένα. Χώνεψέ το και δώσ’ της το διαζύγιο να τελειώνουμε!», του λέει, για να εισπράξει την αδιαλλαξία του Αλκιβιάδη, που αν και σε δυσμενή θέση τού απαντάει: «Αντε μου στο διάολο, που θα συζητήσω μαζί σου τι θα κάνω. Η Αλκηστις είναι γυναίκα μου και θα γυρίσει πίσω θέλει δεν θέλει!». Ο Σήφης λέει την τελευταία του κουβέντα: «Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, θα μιλήσουμε αλλιώς. Σου δίνω 2 μέρες καιρό για να λογικευτείς» και μετά καθώς τον σημαδεύει, τον κλειδώνει μέσα και φεύγει. Οταν ο Σήφης απομακρύνεται, ο Αλκιβιάδης τηλεφωνεί στον Πάτροκλο να φέρει κλειδαρά να του ανοίξει και ουρλιάζει από τα νευρά του: «Τον θέλω νεκρό, τον αλήτη!», ενώ ο Πάτροκλος τον σιγοντάρει: «Μαζί σου! Μπορώ να τον φάω έτσι για πλάκα. Τον μισώ», του λέει. Οι δύο άντρες προσπαθούν να βγάλουν άκρη για να βρουν τον Σήφη: «Πρέπει να μάθουμε πού κρύβονται», λέει ο Αλκιβιάδης και βρίζει τους ανθρώπους του: «Δεν έχετε μάθει ακόμη πού κρύβεται ο Σήφης ο Γιαννακάκης με τη γυναίκα μου, ρε; Αχρηστοι είσαστε όλοι μαζί παρέα! Μέχρι το βράδυ θέλω να ξέρω. Ακούτε;», τους λέει και ταυτόχρονα ρωτάει τον Πάτροκλο: «Ποιος άλλος μπορεί να ξέρει;».

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!