Στη μάχη της τηλεθέασης προσπαθεί να πέσει ξανά ο ANT1, αφού μετά την επιτυχία που γνώρισε το «Anne», τα άλλα δύο τουρκικά που έβαλε μετά στο πρόγραμμά του («Fazilet» και «Μικρά εγκλήματα») δεν γνώρισαν την ανάλογη επιτυχία. Ωστόσο, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν το βάζει κάτω και εξασφάλισε ακόμα μία. Πρόκειται για το «Kadin» (μτφ. «Γυναίκα») που σημειώνει τεράστια επιτυχία στην Τουρκία.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Η σειρά «Kadin» έκανε πρεμιέρα στο FOX TV της Τουρκίας στις 24 Οκτωβρίου του 2017 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τεράστια επιτυχία, αφού κάθε εβδομάδα αγγίζει σε τηλεθέαση το 26%. Το σενάριο είναι βασισμένο στην ιαπωνική σειρά «Γυναίκα», τη μεταφορά στα τουρκικά την έχει κάνει η Χαντέ Αλταϊλί και τη σκηνοθεσία η Μερβέ Γκιργκίν. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μπαχάρ είχε προταθεί αρχικά η Μπερέν Σαάτ, όμως τελικά τον κέρδισε η Οζγκέ Οζπιριντσί. Ας δούμε όμως ποια είναι η ιστορία της σειράς...

Η Μπαχάρ ένιωσε την εγκατάλειψη από τη μητέρα της σε ηλικία 8 ετών και μεγάλωσε με τον πατέρα και τη γιαγιά της, που όμως τους έχασε νωρίς. Η νεαρή γυναίκα γνώρισε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια του Σαρπ και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τη Νισάν και τον Ντορούκ.

Ομως ένα βράδυ εκείνος χάνει τη ζωή του όταν έπεσε από το βαπόρι στον Βόσπορο. Η Μπαχάρ έμεινε μόνη της να μεγαλώνει τα δυο της παιδιά, δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μπορέσει να τους εξασφαλίσει τα απαραίτητα. Μετά από χρόνια συναντάει τη μητέρα της, τη Χατιτζέ, η οποία έχει παντρευτεί ξανά και έχει αποκτήσει μία ακόμη κόρη, τη Σιρίν.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Εξελίξεις - φωτιά! Ο γάμος της Ζεϊνέπ βάφεται με αίμα! Η Αρζού την πυροβολεί και την αφήνει πράλυτη!

Αραγε τι σχέση έχει η Σιρίν με τον άδικο θάνατο του Σαρπ; Οι δύο αδελφές δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, ενώ η Σιρίν που γνωρίζει από μακριά τη Μπαχάρ, όταν τη συναντάει νιώθει ακόμα περισσότερες τύψεις.

Ο Σαρπ κάθε μέρα που περνάει λείπει όλο και περισσότερο στη Μπαχάρ, η οποία δεν ξεχνάει τα λόγια της μητέρας της, αλλά και συνεχίζει να την κατηγορεί για το χαμό του. Η Χατιτζέ ανακαλύπτει τα σχέδια της Σιρίν με το πρόσωπο του Σαρπ και απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει! Τα όσα θα ακολουθήσουν θα παίξουν τεράστιο ρόλο στις εξελίξεις της ιστορίας...