Η Ελένη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς το μόνο που δεν ήθελε στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ένα παιδί.

Το ΤV24 σας αποκαλύπτει όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς που μας καθήλωσε...

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Η είδηση ότι είναι έγκυος σε συνδυασμό με την κατάσταση του Ορφέα την τρομάζει και η κοπέλα εκτός από την Αφροδίτη δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλον. Οι μέρες από τη στιγμή που έκανε το τεστ περνάνε και ακόμα δεν έχει μιλήσει στον Ορφέα για την εγκυμοσύνη της και δεν θέλει κιόλας να μιλήσει.

Δεν θέλει να το μάθει κανείς. Ετσι μόνη της παίρνει μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση: «Αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί ποτέ. Οχι τώρα, δεν πρέπει», μονολογεί και αποφασίζει να διακόψει την κύησή της, ενημερώνοντας ίσως μόνο την αδελφή της και κανέναν άλλον.

Διαβάστε ακόμα: Παρθένα Ζωή: Η Μαρίνα παραδέχεται ότι προσποιήθηκε την κρίση! Δείτε σήμερα Μ. Τετάρτη 4/4:

Στο μεταξύ, στην Αίγινα βρίσκεται και η μικρή Λήδα, καθώς η Ολγα έχει ζητήσει από τον Αλέξανδρο να την κρατήσει λίγες μέρες για να μείνει μόνη ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σάκη.

Η μικρή Λήδα λοιπόν έχει ξετρελάνει την οικογένεια Μελά και έχει φέρει ξανά το χαμόγελο σε όλους, ενώ η επαφή της με την Ελένη είναι καθημερινή. Θεία και ανιψιά έρχονται κοντά και απολαμβάνουν η μια την αγκαλιά της άλλης, κάνοντας την Ελένη να αναθεωρήσει την απόφασή της να κάνει έκτρωση. Τελευταία στιγμή το μετανιώνει και όχι μόνο, αποφασίζει να ανακοινώσει σε όλους ότι περιμένει παιδί.