Λίγο πριν ο Κενάν ανοίξει την πόρτα του δωματίου η νοσοκόμα τον φωνάζει να μιλήσει με το γιατρό. Η Μελέκ ακούει τη φωνή του: «Ο Κενάν είναι αυτός; Τι δουλειά έχει εδώ;», ρωτάει και η Ζεϊνέπ τής απαντάει: «Εκείνος σε έφερε στο νοσοκομείο».

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην συνέχεια της σειράς...

Η Μελέκ σοκάρεται και ζητάει από την Αϊσέ να πάρει την Ελίφ και να φύγουν προτού εκείνος τις δει εκεί. Την ίδια ώρα ο γιατρός ενημερώνει τον Κενάν πως η Μελέκ έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, όμως έχει πάθει πνευμονία, λόγω των κακών συνθηκών διαβίωσής της. Ετσι του λέει ότι χρειάζεται φροντίδα και να παίρνει τα φάρμακά της. Ο Κενάν λέει στη Ζεϊνέπ: «Αν χρειαστείτε κάτι μη διστάσετε να με πάρετε τηλέφωνο και να μου το ζητήσετε». Η Ζεϊνέπ τον ευχαριστεί, αλλά του λέει πως είναι όλα καλά και εκείνος φεύγει χωρίς να μιλήσει με τη Μελέκ.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Καρέ - καρέ η απαγωγή της νύφης από τον Σελίμ! Όλα όσα θα δούμε παρακάτω...

Στο κτήμα η Αρζού μαθαίνει ξανά πως ο Κενάν είναι στο νοσοκομείο και αναρωτιέται για ποιο λόγο θέλει να βοηθήσει τον άνθρωπο που έσωσε, αγνοώντας πως πρόκειται για τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ μιλάει με τους γιατρούς και μαθαίνει ότι η Μελέκ θα βγει την επομένη, αλλά πρέπει να ζήσει σε καλύτερες συνθήκες. Αρχίζει να ψάχνει για σπίτι και ο Σελίμ τη βοηθάει. Βρίσκουν ένα σπίτι, το οποίο είναι πολύ ακριβό για τη Ζεϊνέπ, αλλά ο Σελίμ τακτοποιεί το θέμα με το μεσίτη χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Η Μελέκ καταφέρνει να ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εκπλήσσεται όταν μαθαίνει πως ο Κενάν τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η Ζεϊνέπ βρίσκει ένα σπίτι για να μείνουν, ενώ η Πελίν σπέρνει ξανά τη διχόνοια ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Σελίμ.

Στο μεταξύ ο Μελίχ βρίσκει έναν τρόπο για να γίνει μέτοχος στην εταιρεία των Εμιρόγλου, αλλά η Αρζού έχει άλλα σχέδια για εκείνον.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ο Σελίμ πηγαίνει να βρει τη Ζεϊνέπ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 3/4:

«Θα κάνεις ό,τι σου ζητήσω»

Ο Μελίχ συναντάει την Αρζού και εκείνη του λέει: «Θα ξεπληρώσω το χρέος που σας έχω, αλλά δεν μπορώ να βρω τόσα χρήματα αυτή τη στιγμή». Ομως εκείνος περνάει στην αντεπίθεση: «Δεν χρειάζομαι τα χρήματα! Θα βρούμε άλλον τρόπο για να ξεπληρώσετε».

Η Αρζού τον κοιτάζει περίεργα και εκείνος συνεχίζει: «Θέλω να μου δώσετε το 15% των μετοχών σας στην εταιρεία». Η Αρζού τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να την εκμεταλλευθεί και τον διώχνει, αντιλαμβανόμενη ότι ο Μελίχ είναι πολύ πιο επικίνδυνος απ’ όσο νόμιζε και δεν ξέρει τι να κάνει. Εκείνος αργότερα της στέλνει μήνυμα: «Σκεφτείτε ξανά την πρότασή μου», αλλά εκείνη του απαντάει: «Δεν έχω να σκεφτώ τίποτα! Καταλαβαίνω τους σκοπούς σας»