Το TV24 σας αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε παρακάτω!

Η Αννα δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση πλέον, έχει αρχίσει να πέφτει σε κατάθλιψη, καθώς η ψυχολογική πίεση που δέχεται είναι μεγάλη και παράλληλα δεν μπορεί να εξομολογηθεί την αλήθεια σε κανέναν και περισσότερο στον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι πληγωμένος αλλά και θυμωμένος μαζί της.

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Η πρώτη κίνηση που κάνει μετά το χωρισμό της είναι να πάει να ξανακάνει το τατουάζ με το όνομα του Αλεξ στον καρπό της, το οποίο είχε σβήσει όταν είχαν χωρίσει και εκείνη είχε επιστρέψει στον Τόνυ. Η απόφασή της αυτή φαίνεται ότι είναι συνειδητή.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Μην χάσετε σήμερα Μ. Τρίτη 3/4: Ο Θεοχάρης δέχεται επίθεση από το Νικόλα!

«Οχι, δεν θα το μετανιώσω αυτή τη φορά», λέει στη Νικόλ και στη συνέχεια η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια τής εξηγεί: «Ετσι θα τον έχω πάντα κοντά μου, πάνω μου, πάνω στο σώμα μου και την καρδιά μου». Η Νικόλ της λέει ότι πρέπει να κοιτάξει μπροστά και ότι μπορεί να μην ήταν γραφτό να είναι μαζί με τον Αλέξανδρο. Ομως η Αννα για μια ακόμα φορά επιμένει: «Δεν τον έχω ξεπεράσει και δεν πρόκειται να τον ξεπεράσω ποτέ».

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος δείχνει να αρχίζει να ξεπερνάει την Αννα μέσα από τον καινούριο έρωτα που μπήκε στη ζωή του. Κι ενώ η Αννα αγωνιά για το πώς είναι ο αγαπημένος της μετά από τον τόσο άδικο και οριστικό χωρισμό τους, ο Αλέξανδρος έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Μαρίνα και παράλληλα όλο και πιο μακριά από την Αννα.

Ο Αλέξανδρος έχει αρχίσει να βρίσκει το χαμόγελό του στο πλάι αυτής της κοπέλας, η οποία δείχνει πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ο ίδιος ώρες-ώρες χάνεται, όμως αυτή τη φορά η προσπάθειά του για να ξεπεράσει την Αννα δεν έχει απλά ένα ερωτικό- σαρκικό υπόβαθρο, αλλά κάτι πιο συναισθηματικό.

Η Μαρίνα λοιπόν με τον Αλέξανδρο αρχίζουν να βγαίνουν όλο και πιο πολύ, να περνάνε ευχάριστες ώρες περισσότερο στην Αίγινα και φυσικά να μην κρύβονται από κανέναν. Εξάλλου και οι δύο είναι ελεύθεροι και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Μάλιστα η σχέση τους έχει αρχίσει να χαροποιεί πολλούς με πρώτο τον Ορφέα, που πιστεύει ότι επιτέλους ο φίλος του γλίτωσε από μια «παλιογυναίκα» όπως έλεγε την Αννα, αλλά και για την Ολγα ήρθε μια ανακούφιση, καθώς δεν φοβάται πλέον για τη ζωή του παιδιού της. Τα νέα όμως τρέχουν, οι γνωστοί είναι πολλοί και ο κόσμος μικρός. Ετσι δεν αργεί η είδηση ότι μια νέα γυναίκα μπήκε στη ζωή του Αλέξανδρου, να ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο και να φτάσει στα αυτιά της Αννας.

Η κοπέλα μόλις το μαθαίνει παθαίνει σοκ! Δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο εύκολα την έβγαλε από τη ζωή του: «Με πούλησε για μια άλλη», λέει στην κολλητή της φίλη κλαίγοντας.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Το γεγονός ότι ένας νέος άντρας υπάρχει στη ζωή της Βέρας εξοργίζει τον Θεοχάρη που δεν το αφήνει να περάσει έτσι!

Η Νικόλ προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη: «Αννα μου, αν θυμάσαι καλά εσύ τον χώρισες και μάλιστα χωρίς καμία εξήγηση» της θυμίζει, αλλά η Αννα δεν μπορεί να του το συγχωρήσει: «Οχι Νικόλ, αυτό δείχνει ότι δεν με αγαπούσε όπως εγώ. Δεν γίνεται μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, όσο κι αν τον πλήγωσα, να βάλει άλλη γυναίκα στη ζωή του, να φιλάει άλλη, να αγκαλιάζει άλλη. Απλά δεν γίνεται, το καταλαβαίνεις;», της λέει και στην κυριολεξία καταρρέει!