Η μέρα του γάμου έχει πια φτάσει και στο δικαστήριο βρίσκεται ο Βεϊσέλ με τη Μελέκ για να πάρουν το διαζύγιο.

Διαβάστε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις πρώτοι εδώ στο Tv-24!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Κάποια στιγμή η μικρή Ελίφ ρωτάει τη μητέρα της: «Μετά από εδώ θα πάμε στο γάμο της θείας Ζεϊνέπ; Ακουσα την Αρζού και τον Κενάν να μιλάνε για το γάμο της”.

Η Μελέκ σοκάρεται που το ακούει και δεν αργεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Ετσι λέει στο δικαστήριο: «Δεν δέχομαι να πάρω διαζύγιο» και φεύγει, ενώ προσπαθεί να βρει στο τηλέφωνο τη Ζεϊνέπ για να την αποτρέψει από το να κάνει κάποια τρέλα.

Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ και ο Ερκούτ έχουν καθίσει στο τραπέζι του γάμου. Ο Ερκούτ «δέχεται» την κοπέλα για γυναίκα του, αλλά εκείνη δείχνει ακόμα σκεπτική. Τη στιγμή που πάει να δώσει την απάντησή της εμφανίζεται ο Σελίμ: «Αυτός ο γάμος δεν θα γίνει! Τα ξέρω όλα! Μην το κάνεις, Ζεϊνέπ».

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Μην χάσετε σήμερα Μ. Τρίτη 3/4: Ο Θεοχάρης δέχεται επίθεση από το Νικόλα!

Ο Ερκούτ την πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις: «Τι θέλεις εσύ εδώ; Σήκω και φύγε», ενώ η Ζεϊνέπ του λέει ψέματα: «Δεν ξέρεις τίποτα, Σελίμ, δεν παντρεύομαι με το ζόρι». Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, ενώ η Μελέκ καταφέρνει να βρει τη Ζεϊνέπ στο τηλέφωνο:

«Μην τολμήσεις να παντρευτείς, τα έμαθα όλα! Ακύρωσα το διαζύγιο με τον Βεϊσέλ». Η Ζεϊνέπ φεύγει με τον Σελίμ και ο Ερκούτ με τον Μουράτ δεν καταφέρνουν να τους σταματήσουν.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ο Σελίμ πηγαίνει να βρει τη Ζεϊνέπ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 3/4:

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Η Βασιλίνα έτοιμη να τινάξει το γάμο της στον αέρα! Τι θα δούμε σήμερα Μ. Τρίτη 3/4;