Διαβάστε πρώτοι την συγκλονιστική συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Για να σώσει η Ζεϊνέπ τη Μελέκ από τον Βεϊσέλ, είναι έτοιμη να παντρευτεί τον Ερκούτ, παρόλο που είναι ερωτευμένη με τον Σελίμ. Ωστόσο ο τελευταίος δεν δέχεται με τίποτα να χάσει το κορίτσι που αγαπάει και έτσι είναι αποφασισμένος να σταματήσει αυτό το γάμο!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Ο Ερκούτ που από την αρχή που έκανε την εμφάνισή του δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τη Ζεϊνέπ, εκμεταλλεύεται τη δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται ο Βεϊσέλ και έτσι ζητάει σε γάμο την κόρη του. Εκείνος προκειμένου να αποκτήσει χρήματα δεν διστάζει να «πουλήσει» την ίδια του την κόρη για να το καταφέρει και έτσι της ξεκαθαρίζει: «Θα παντρευτείς με τον Ερκούτ».

Η Ζεϊνέπ όπως είναι φυσικό αντιδράει μιας και η καρδιά της χτυπάει μόνο για τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ την πιέζει και την απειλεί και έτσι η κοπέλα περνάει στην αντεπίθεση: «Δέχομαι να παντρευτώ τον Ερκούτ, αλλά με έναν όρο! Θα χωρίσεις τη Μελέκ». Ο Βεϊσέλ δέχεται και έτσι ξεκινούν οι διαδικασίες για το γάμο. Η Ζεϊνέπ δεν αποκαλύπτει τίποτα σε κανέναν και κυρίως στη Μελέκ, μιας και η τελευταία δεν θα δεχόταν ποτέ να θυσιαστεί η αγαπημένη της φίλη για εκείνη.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Ο Κενάν βλέπει τη Μελέκ στο νοσοκομείο και δεν φεύγει από κοντά της! Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο Μ. Δευτέρα 2/4:

Τίποτα δεν γνωρίζει όμως και ο Σελίμ, που βλέπει την κοπέλα του να απομακρύνεται σιγά-σιγά χωρίς να ξέρει το γιατί. Μέχρι που σ’ ένα πάρτι εμφανίζεται ο Ερκούτ και του λέει: «Μην πλησιάσεις ξανά την αρραβωνιαστικιά μου». Το σοκ για τον Σελίμ είναι τεράστιο και θυμώνει με τη Ζεϊνέπ που του έκρυψε κάτι τόσο σημαντικό. Οι μέρες περνάνε και οι προετοιμασίες συνεχίζονται...

Η Μελέκ μια μέρα λέει χαρούμενη στη Ζεϊνέπ: «Ο Βεϊσέλ δέχτηκε να πάρουμε διαζύγιο».

Η κοπέλα χαμογελάει πικρά, αλλά δεν αποκαλύπτει την πικρή αλήθεια πίσω από την απόφαση αυτή, ωστόσο τα περίεργα λόγια που λέει βάζουν σε σκέψεις τη Μελέκ. Στο μεταξύ, ο Σελίμ έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει καθώς η Ζεϊνέπ δεν δείχνει καθόλου χαρούμενη για το γάμο της.