Ο Ηλίας είναι πολύ ερωτευμένος με την Κατερίνα και παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα της κάνει πρόταση γάμου.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Πριν όμως ρωτήσει την ίδια αν θέλει να τον παντρευτεί, ζητάει την άδεια από τον Πέτρο και τον Αλέκο. Εκείνοι φυσικά δεν έχουν καμία αντίρρηση.

Ειδικά ο Πέτρος που δεν θέλει να μπλέκεται στη ζωή του και στα προσωπικά του. Κι ενώ δεν ξέρει την απάντηση και για το αν η Κατερίνα είναι σύμφωνη με τα δικά του σχέδια, ο Ηλίας κάνει διάφορες προετοιμασίες για το γάμο.

Διαβάστε ακόμα: Το σόϊ σου: Ένας Βλάχος φέρνει τα πάνω-κάτω πασχαλιάτικα! Δείτε σήμερα Μ. Δευτέρα 2/4:

Ο Μηνάς και ο Αγγελος τσακώνονται για το ποιον θέλει ο Περικλής και αποφασίζουν να τον αντιμετωπίσουν μαζί και να τον ρωτήσουν ευθέως. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι εκείνος τους χρησιμοποιεί και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο. Ομως τίποτα δεν μένει για πολύ κρυφό.

Ο Αντώνης ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λουκία και γι’ αυτόν είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη. Δεν ξέρει πώς να τη χειριστεί. Ο Ευτύχης αρχίζει να χαλάει τα χρήματα που βρήκε στη βαλίτσα του Περικλή. Και δεν φτάνει αυτό, δίνει και μέρος από τα λεφτά αυτά και στη Μάρθα, η οποία τον πιέζει με τη διατροφή που της χρωστάει.

Η σχέση του Πέτρου και της Δανάης είναι ακόμα ψυχρή και το μυστικό της Δανάης από το παρελθόν της με τον Γιώργο είναι έτοιμο να αποκαλυφτεί.