Το TV24 σας αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις της σειράς που μας καθήλωσε!

Τα προβλήματα του Θεοχάρη έχουν γίνει πολλά. Από τη μια έχει τα θέματα της δουλειάς του, από την άλλη η Αννα που υποφέρει και τελευταία η Αμαλία, η οποία μετά το σοκ από την αποκάλυψη της εγκληματικής ενέργειας εναντίον της, εννέα χρόνια πριν, κλονίζεται η ψυχική της υγεία.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο εκβιασμός και ο επεισοδιακός χωρισμός της Άννας με τον Αλέξανδρο! Όσα θα δούμε σήμερα 02/04...

Την ίδια στιγμή, η Βέρα είναι σχεδόν εξαφανισμένη από τη ζωή του, καθώς παρασύρεται όλο και περισσότερο από τη γοητεία του Νικόλα. Το γεγονός ότι ένας νέος άντρας υπάρχει στη ζωή της Βέρας εξοργίζει τον Θεοχάρη που δεν το αφήνει να περάσει έτσι.

Οταν λοιπόν ζητάει εξηγήσεις, ο Νικόλας αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και απαντάει στον Θεοχάρη κάνοντάς του λεκτική επίθεση: «Τι έγινε, έχεις κανένα πρόβλημα; Νομίζω ότι δεν είσαι πλέον με τη Βέρα εδώ καιρό, γι’ αυτό άσε μας ήσυχους και γύρνα στη γυναίκα σου», του λέει μεταξύ άλλων.

Ο Θεοχάρης αποφασίζει να μάθει ποιος είναι και τι θέση έχει στην καρδιά της Βέρας. Η κατάσταση, όμως, φαίνεται ότι έχει ξεφύγει όταν ο Νικόλας πάει στην Αίγινα και γίνεται τόσο τολμηρός που «εκθέτει» με την παρορμητικότητά του τη Βέρα στην οικογένεια Μελά.