Το tv-24.gr σας αποκαλύπτει τι θα γίνει στη συνέχεια της εξέλιξης της αγαπημένης μας σειράς!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

Ενας έρωτας... συμφέροντος που θα φέρει πολλές ανατροπές στην εξέλιξη της κωμικής σειράς γεννιέται μεταξύ των δύο ηρώων και θα μείνει μυστικός για πολύ καιρό απ’ όλους. Μόνο δύο άτομα θα γνωρίζουν για τη σχέση αυτή...

Τι κι αν ο Φώτης διεκδίκησε την αγάπη της και της έδειξε πόσο πολύ είναι ερωτευμένος μαζί της;

Η Λατάνια έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Μπορεί να ξεκίνησε ως μια απλή γραμματέας και πιόνι της Μένης, αλλά δεν θέλει να μείνει για πάντα σε αυτή τη θέση και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Είναι μια γυναίκα που έχει στόχο και ήδη έχει ξεκινήσει να διεκδικεί το όνειρό της.

Να γίνει πλούσια και ισχυρή. Το μέσο για την επίτευξή του είναι ο Δαμιανός, ο οποίος αυτή τη χρονική στιγμή είναι ευάλωτος και πληγωμένος από τη Φαίη. Γι’ αυτό και τα βρίσκει μαζί του σε όλα τα επίπεδα. Δεν γίνονται μόνο ζευγάρι αλλά και συνεργάτες. Η Λατάνια θα είναι κρυφά η κινητήριος δύναμή του και εκείνη που θα πυροδοτεί τις καταστάσεις και θα διεκδικεί μαζί με αυτόν πράγματα από την εταιρεία και για δικό της λογαριασμό.

Αλλωστε θέλει από τις μετοχές το 7,5%, δηλαδή αυτό που θεωρεί ότι είναι το μερίδιό της και δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ξέρει καλά το συμφέρον της. Ο Δαμιανός ωστόσο δεν της είναι εντελώς αδιάφορος. Είναι γοητευτικός, πετυχημένος και κυρίως ευκατάστατος.

Μέσω εκείνου παίρνει πρωτοβουλίες και κινεί τα νήματα για το δικό της και μόνο όφελος. Και τα σχέδιά της δεν θα μείνουν εκεί αφού θέλει να τον παντρευτεί και να γίνει η πρώτη κυρία. Για να τα καταφέρει θα συμμαχήσει με τη Μένη. Γιατί μπορεί μέχρι στιγμής να έχει σχέσεις με τη Βασιλίνα, αλλά ξέρει ότι για να πετύχει πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο.

Η σχέση αυτή θα μείνει από όλους μυστική εκτός από δύο άτομα, την Αιμιλία που πάντα ξέρει τι συμβαίνει στους ανθρώπους της οικογένειάς της αλλά κρατά το στόμα της κλειστό, και τη φοβερή και τρομερή Σύλβια που γνωρίζει ή φροντίζει να μάθει τα πάντα για τη ζωή του αδελφού της.