Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος σχεδιάζει επίθεση στην Αναστασία

patroklos
Σειρές 02.02.2017 18:41
Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ο Πάτροκλος είναι πλέον το δεξί χέρι του Αλκιβιάδη, ενώ πολλές φορές γίνεται ακόμα πιο σκληρός κι από αυτόν. Ειδικά όταν έχει να κάνει με τον Σήφη και την Αναστασία, ο Πάτροκλος γίνεται θεριό ανήμερο, καθώς η ζήλια και το μίσος που τρέφει γι’ αυτούς είναι μεγάλο και δεν διστάζει να το δείξει με τον χειρότερο τρόπο.

Η κατάσταση του Πάτροκλου όσο πάει και χειροτερεύει. Η συνεχής απόρριψη από τη Δήμητρα, αλλά και η εχθρική στάση όλων τον φέρνει σε απόγνωση και πηγαίνει κατευθείαν στη Χρυσάνθη. Εκεί της εξομολογείται τι αισθάνεται και πώς είναι η σχέση του με τον Διαμαντή: «Ο Διαμαντής δεν με αγάπησε ποτέ. Τουλάχιστον όχι όσο αγαπάει τον Σήφη και την Αναστασία. Εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη μου για αγάπη και με χρησιμοποίησε για τις βρομοδουλειές του. Και τώρα μου γυρίζεις κι εσύ την πλάτη... Αν ήσουνα κοντά μου απ’ την αρχή, θα γινόμουν έτσι; Αναρωτήθηκες ποτέ;», της λέει και για μια ακόμα φορά εκφράζει την αντιπαράθεση και τη ζήλια του για την Αναστασία και τον Σήφη.
Ο Αλκιβιάδης, στο μεταξύ, έχει κινήσει γη και ουρανό για να εντοπίσει τον Σήφη με την Αλκηστη, ώσπου δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον κάνει να λάβει αμέσως δραστικά μέτρα για να τους πιάσει: «Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από άντρες του Γιαννακάκη έξω από το σπίτι της Αναστασίας», λέει στον Πάτροκλο που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο γραφείο του. «Που σημαίνει ότι μπορεί εκεί να κρύβουν την Αλκηστη. Αυτό δεν σκέφτηκες;», τον ρωτάει χαιρέκακα ο Πάτροκλος και συμπληρώνει με μάτια που πετάνε φωτιές: «Ωραία. Να μπουκάρουμε αργά τη νύχτα». Ο Αλκιβιάδης γελάει με κακία: «Στο μυαλό μου είσαι», του λέει κι αρχίζουν να καταστρώνουν σχέδια για το πώς θα επιτεθούν το βράδυ στην Αναστασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top