Το tv-24.gr έχει όλες τις εξελίξεις - σοκ!

Από τη Μαρία Μεταξηνού:

Η απόφαση του Τόνυ και της Αννας να χωρίσουν είναι η αρχή για να ξεκινήσουν και οι δύο μια νέα ζωή. Ο Τόνυ ήδη έχει κάνει πρόταση γάμου στην Τατιάνα και η Αννα δεν βλέπει την ώρα που θα είναι ελεύθερη μαζί με τον Αλέξανδρο. Λογαριάζουν όμως «χωρίς τον ξενοδόχο» και όχι μόνο δεν θα μπορέσουν να κάνουν ό,τι ονειρεύονται, αλλά η Αννα θα έρθει αντιμέτωπη ακόμα και με το θάνατο!

Διαβάστε ακόμα: Έλα στην θέση μου: Ο Λουκάς απελπίζεται με την απάτη του Βλάση και ξεσπάει! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 20/3

Η Αννα και ο Αλέξανδρος μετράνε τις μέρες που τους χωρίζουν από την ευτυχία, ανυποψίαστοι για όσα συμβαίνουν γύρω τους, τα οποία θα αποδειχθούν επικίνδυνα γι’ αυτούς αλλά και για το μέλλον τους.

Λίγο πριν πέσουν οι κεραυνοί στο κεφάλι τους, ο Τόνυ συζητάει για τους πυροβολισμούς και τη δολοφονία και για το ποιοι είναι αυτοί που ήθελαν νεκρούς τη Μαργκώ και τον Ρίτσαρντ. Η Μαργκώ λέει στον Τόνυ πως πιστεύει ότι πίσω από όλα αυτά είναι οι μεγαλέμποροι όπλων, ενώ λίγο μετά μια συνάντησή του μ’ έναν πολύ επικίνδυνο άντρα την επιβεβαιώνει.

Παράλληλα, ο Τόνυ και η Αννα πιστεύουν ότι η απόφαση για το χωρισμό τους είναι οριστική και ετοιμάζονται να προχωρήσουν τις ζωές τους, όμως τα σχέδιά τους θα αλλάξουν από τη βίαιη παρέμβαση ενός πολύ επικίνδυνου ανθρώπου που δείχνει να κινεί τα νήματα. Ο άντρας αυτός με το ψευδώνυμο «Στρατηγός», δεν διστάζει να εκβιάσει την Αννα ακόμα και με τη ζωή της, αν τολμήσει να χωρίσει και αφήσει τον Τόνυ. Η κοπέλα τρελαίνεται και μιλάει αμέσως στον Τόνυ για τον εκβιασμό:

Διαβάστε ακόμα: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: «Μοιραία επιστροφή» - Τι θα δούμε σήμερα 20/03:

«Τι είναι αυτό πάλι; Δεν μπορώ να ζήσω έτσι, το κατάλαβες; Δεν αντέχω να συνεχίσω τη ζωή μου πάντα κάτω από ένα φόβο», του λέει παθαίνοντας νευρικό κλονισμό. Ο Τόνυ από την πλευρά του προσπαθεί να ηρεμήσει την Αννα, η οποία παρά το σοκ που υπέστη, δείχνει αποφασισμένη να μην υποκύψει στις απειλές των εκβιαστών: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτή τη φορά δεν φοβάμαι κανέναν και δεν δέχομαι άλλο εκβιασμό, θα κοιτάξω εμένα μόνο. Πολλή υπομονή έκανα και με σένα και με τον πατέρα μου και με τη μάνα σου. Τέλος!», του λέει αποφασισμένη.

Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν αυτά στο Λονδίνο, η Τατιάνα κάνει όνειρα για το γάμο της, χωρίς να ξέρει ότι ο Τόνυ βρίσκεται κάτω από την πίεση των εκβιασμών. Δεν ξέρει πλέον τι να κάνει, τι να πει στην Τατιάνα που περιμένει να χωρίσει και να παντρευτούν, πώς να διαχειριστεί την κατάσταση της Αννας και για άλλη μια φορά ο Τόνυ βρίσκει διέξοδο στις ουσίες.

Στο μεταξύ, ο «Στρατηγός» βλέποντας την επιμονή της Αννας στέλνει τους μπράβους του να της δώσουν ένα πολύ σκληρό μάθημα, τονίζοντάς τους ότι την επόμενη φορά η εντολή του θα είναι: «Σκοτώστε την»! Οι μπράβοι καταφέρνουν να εισβάλλουν στο σπίτι της Αννας και να εκτελέσουν την εντολή που έχουν πάρει.

Η κοπέλα τα χάνει όταν τους βλέπει αλλά αμέσως καταλαβαίνει ότι δεν αστειεύονται όταν αρχίζουν να την τραβάνε από τα μαλλιά και να της καταφέρουν δολοφονικά χτυπήματα. Ωστόσο η Αννα καταλαβαίνει ότι δεν κινδυνεύει μόνο η ζωή της αλλά και όλοι οι δικοί της αγαπημένοι άνθρωποι.

Λίγο αργότερα η Μαργκώ μιλάει με τον «Στρατηγό» και αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Ρίτσαρντ, ενώ η Αμαλία βυθίζεται όλο και περισσότερο στους φόβους της και σιγά-σιγά φαίνεται να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Η Αννα «διαλυμένη» και φοβισμένη μετά την επίθεση δεν ξέρει τι απόφαση να πάρει, ενώ ο Αλέξανδρος την ψάχνει απεγνωσμένα αλλά εκείνη δεν του απαντάει γιατί δεν είναι σε θέση να του πει την αλήθεια… Τελικά η Αννα παίρνει την πιο σκληρή απόφαση της ζωής της, μια απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα!

Διαβάστε ακόμα: ELIF: Ο Μουράτ πηγαίνει να ζητήσει χρήματα από τη Ζεϊνέπ: Δείτε στο σημερινό επεισόδιο 20/03.