Ο Βεϊσέλ δεν καταλαβαίνει γιατί στο σημείο συνάντησης με την Αρζού εμφανίζεται και ο Κενάν.

Δείτε στο σημερινό επεισόδιο 20/03:

Η Αρζού δεν αισθάνεται κανένα φόβο και προειδοποιεί τον Βεϊσέλ: «Αν πεις στον Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του, τότε δεν θα πάρεις άλλα χρήματα! Εμπρός λοιπόν, πήγαινε και πες του την αλήθεια». Τα σχέδια του Βεϊσέλ αρχίζουν να κλονίζονται.

Διαβάστε ακόμα: ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Η Ζωή κάνει αποκαλύψεις... Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 20/03;

Ο Μουράτ φροντίζει την Ελίφ και έχει καλά αισθήματα για τη μικρή, του λείπει και τη λυπάται αλλά φοβάται τον πατέρα του και δεν τολμάει να κάνει ή να πει κάτι. Η Ελίφ από τη μια θέλει να πάει στη μητέρα της αλλά από την άλλη είναι χαρούμενη που περνάει χρόνο με τον Μουράτ. Ο Βεϊσέλ λέει στο γιο του τι έχει κάνει η Αρζού και εκείνος μένει άφωνος. Οταν η Ελίφ τους ακούει να μιλάνε για την Αρζού, το σκάει από το πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά ο Ερκούτ την πιάνει. Η Αρζού συμπεριφέρεται στον Κενάν αλλά και στο προσωπικό του σπιτιού ευγενικά. Ετοιμάζει και ένα όμορφο δείπνο για τον άντρα της, αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται. Η Αρζού θυμώνει, όμως προσπαθεί να συγκρατηθεί. Η Αλιγιέ πιστεύει ότι ο Κενάν και η Αρζού θα τα βρουν και είναι πολύ χαρούμενη.

Διαβάστε ακόμα: Hell’s Kitchen: Αποχώρησε η πιο δυνατή παίκτρια! Οι μπηχτές του Μποτρίνι και τα υπονοούμενα για.. αποχαιρετισμό!

Οταν η Πελίν πιέζει τον Σελίμ, εκείνος τη βάζει στη θέση της και φεύγει από το καφέ: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Φτάνει πια». Η Πελίν ενοχλείται τρομερά από τη συμπεριφορά του. Η Μελέκ παίρνει άδεια και πηγαίνει να ψάξει για την Ελίφ. Προσπαθεί να ακολουθήσει τον Βεϊσέλ αλλά δεν τον προλαβαίνει. Ο Μουράτ πηγαίνει να ζητήσει χρήματα από τη Ζεϊνέπ. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει να δώσει την Ελίφ στη Μελέκ αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Ερκούτ πιέζει τον Βεϊσέλ να βρει τα χρήματα για τη νέα επαγγελματική τους επένδυση. Ο Μελίχ επισκέπτεται το κτήμα και δέχεται την πρόταση του Κενάν και της Ιπέκ να δειπνήσει με την οικογένεια…