Το σοκ της Χαρούλας...

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 19/03;

Ο Διονύσης φαίνεται πως έχει βρει καινούρια κοπέλα για να ξεχάσει την Αλίνα αλλά δεν την εμφανίζει στην οικογένειά του. Η Χαρούλα αν και ενθουσιασμένη θέλει πάση θυσία να τη γνωρίσει και καταστρώνει ολόκληρο σχέδιο για να τη συναντήσει...

Διαβάστε ακόμα: ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Η Σάρα επιστρέφει για να πάρει την εκδίκησή της από τον Άρη και τον Μαρκ. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 19/03:

Η Χαρούλα είναι ενθουσιασμένη που ο Διονύσης έχει βρει μια νέα κοπέλα, γιατί ελπίζει ότι θα τον κάνει να ξεχάσει την Αλίνα (Γωγώ Καρτσάνα) και να προχωρήσει τη ζωή του.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Διονύσης αρνείται όχι μόνο να τους τη γνωρίσει αλλά και να τους πει οτιδήποτε γι’ αυτή τη νέα του κατάκτηση. Οταν συνειδητοποιεί ότι οι δύο ερωτευμένοι δεν έχουν δικό τους χώρο να βρίσκονται και συνήθως καταλήγουν στο σπίτι κάποιας από τις αδελφές του Διονύση, προφασίζεται ότι πρέπει να φύγει με τον Βαγγέλη για Μεσσήνη, ώστε ο Διονύσης να θεωρήσει το σπίτι ελεύθερο και να τη φέρει εκεί, αποσκοπώντας φυσικά να καταφέρει να τη δει και να καταλάβει τι «μέρος του λόγου» είναι η κοπέλα που έχει πάρει τα μυαλά του γιου της.

Ωστόσο, για κακή του τύχη η Χαρούλα και ο Βαγγέλης επιστρέφουν δήθεν εκτάκτως στο σπίτι και φυσικά παθαίνουν σοκ όταν βλέπουν ποια έχει πάρει τα μυαλά του γιου τους...