Από την Γιάννα Παπανικολάου...

Σε τραγωδία εξελίσσεται ο γάμος της Μελέκ και του Κενάν, καθώς η Αρζού θέλει να πάρει εκδίκηση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει το ζευγάρι να παντρευτεί. Ωστόσο τυφλωμένη από το μίσος πέφτει στην ίδια της την παγίδα και σκοτώνει τον άντρα της ζωής της, αλλά και τη μονάκριβη κόρη της! Ο θρήνος για την οικογένεια Εμιρόγλου είναι αβάσταχτος…

Το tv-24.gr αποκαλύπτει στους αναγνώστες του τις συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς!

Ο Κενάν και η Μελέκ μετά από πολλά χρόνια που έμειναν χώρια, αποφασίζουν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στον έρωτά τους και να είναι μαζί. Παράλληλα, εκείνος έχει μάθει πως η Ελίφ είναι δικό του παιδί, ενώ έχει πάρει διαζύγιο από την Αρζού, η οποία και κλείνεται στο ψυχιατρείο μετά τις αποκαλύψεις για όσα άσχημα έκανε στο παρελθόν. Κι ενώ ο Κενάν κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ, εκείνη αρνείται καθώς πιστεύει πως ο λόγος που της ζητάει να παντρευτούν είναι η Ελίφ και όχι επειδή την αγαπάει πραγματικά. Ετσι αποφασίζει να φύγει με την κόρη της και να πάει στην Αγκυρα. Η μικρή αντιδράει, αλλά η Μελέκ είναι αποφασισμένη και έτσι το επόμενο πρωί ο Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ τις πάνε στον σταθμό λεωφορείων για να φύγουν.

Διαβάστε ακόμα: Έλα στην θέση μου: Η Μίκα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βλάση! Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 19/3

Ο Σελίμ προσπαθεί να τη μεταπείσει: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες μία τέτοια απόφαση! Ο Κενάν σ' αγαπάει πολύ, κι εσύ τον αγαπάς, σου έκανε πρόταση γάμου και αρνήθηκες, γιατί;», αλλά εκείνη επιλέγει να μην του απαντήσει. Στο μεταξύ η Ελίφ τηλεφωνεί κρυφά στον Κενάν: «Μπαμπά, είμαστε στα λεωφορεία, η μαμά αποφάσισε να φύγουμε για την Αγκυρα. Σε παρακαλώ κάνε κάτι να την σταματήσεις, δεν θέλω να φύγω». Ο Κενάν σοκάρεται και ξεκινάει να τις βρει. Σταματάει το λεωφορείο στον δρόμο και κατεβάζει τις δύο γυναίκες της ζωής του. Οι δυο τους αποφασίζουν να παντρευτούν. Στο μεταξύ ο Σερντάρ, ο πατέρας της Τουγκτσέ, προσπαθεί να πάρει το κορίτσι μαζί του. Ο Κενάν δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό και του λέει: «Η Τουγκτσέ είναι κόρη μου και δεν πρόκειται να στη δώσω». Η οικογένεια Εμιρόγλου όταν μαθαίνει την αλήθεια παθαίνει τεράστιο σοκ καθώς δεν γνώριζαν τίποτα για την πατρότητα της Τουγκτσέ!

Η Αρζού βάζει φωτιά και τους καίει ζωντανούς!

Η μέρα του γάμου του Κενάν και της Μελέκ ξημερώνει και το ζευγάρι ευτυχισμένο κάνει όνειρα για το κοινό του μέλλον.

Στο μεταξύ η Αρζού που το έχει σκάσει από το ψυχιατρείο, εμφανίζεται μεταμφιεσμένη φορώντας ξανθιά περούκα στον Ερκούτ και του λέει: «Θα πληρώσουν για όσα μου έκαναν».

Ωστόσο ο Ερκούτ τής αποκαλύπτει: «Σήμερα παντρεύονται! Είναι πια αργά, λίγες ώρες έμειναν! Τελείωσε! Κοίταξε να συνεχίσεις τη ζωή σου», της λέει, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη: «Δεν θα γίνει αυτός ο γάμος». Ο Κενάν πάει να πάρει τη νύφη Μελέκ και εντυπωσιάζεται με την ομορφιά της. Η Αλιγέ συγκινείται που τους βλέπει μαζί και το ζευγάρι κατευθύνεται προς τον χώρο όπου θα τελεστεί το Μυστήριο και το γλέντι.

Η Μελέκ με τον Κενάν χορεύουν όταν φτάνουν εκεί, ωστόσο ο Σελίμ αρχίζει να ανησυχεί. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την εξαφάνιση του χότζα, του ανθρώπου που θα τελέσει τον γάμο. Στο μεταξύ η σκηνή μας δείχνει πως ο Ερκούτ με την Αρζού τον έχουν απαγάγει και τον έχουν δέσει προκειμένου να μην πάει στον γάμο. «Τελείωσε, Αρζού! Πάμε να φύγουμε τώρα», της λέει ο Ερκούτ, αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια κατά νου.

Ο Κενάν με τη Μελέκ περιμένουν σ’ ένα ξύλινο δωματιάκι στον κήπο μέχρι να εμφανιστεί ο χότζα. Μαζί τους βρίσκονται και τα δύο κοριτσάκια, η Ελίφ και η Τουγκτσέ. Απέξω η Αρζού περιλούζει το οίκημα με βενζίνη. «Αρζού, τι κάνεις; Δεν ήταν αυτό το σχέδιό μας! Πάμε να φύγουμε, έχεις τρελαθεί;», της λέει ο Ερκούτ και τότε εκείνη ανάβει ένα σπίρτο και βάζει φωτιά. Το ξύλινο σπίτι τυλίγεται στις φλόγες, ενώ από μέσα ο Κενάν προσπαθεί να βρει τρόπους για να γλιτώσουν, αλλά οι πυκνοί καπνοί έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν την αναπνοή τους.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: "Θέλω πίσω το παιδί μου!": Εκβιασμός σοκ από την Ελπίδα στον Στέφανο!

Οι καλεσμένοι φτάνουν εκεί αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το τέλος για τον Κενάν και τη μικρή Τουγκτσέ έχει φτάσει! Το σχέδιο της Αρζού να μην τελεστεί ο γάμος του Κενάν και της Μελέκ εν μέρει πέτυχε, αλλά είχε θύματα δύο από τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της!