Πριν ξεσπάσει η καταιγίδα με τις αποκαλύψεις και τη δολοφονική επίθεση, ο Τόνυ έχει ενημερώσει την Τατιάνα ότι πλέον είναι ελεύθερος να είναι μαζί, αφού έχει ζητήσει διαζύγιο από την Αννα. Ετσι ο έρωτας της Τατιάνας με τον Τόνυ όσο πάει και φουντώνει, αλλά παράλληλα έχει ξεφύγει από τα στενά όρια.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιάννης Σπαλιάρας αδειάζει την Κάτια Ζυγούλη! Το σκουλαρίκι που κόστισε 40.00 ευρώ και η απίστευτη ιστορία πίσω από αυτό! Πλήρωσαν δύτη για να...

Σε μια από τις εξόδους του ζευγαριού ξαφνικά έρχονται αντιμέτωποι με τον Αλέξανδρο, ο οποίος στην αρχή παραξενεύεται αλλά δεν αργεί να καταλάβει ότι κάτι ερωτικό υπάρχει μεταξύ τους. Ο Τόνυ και η Τατιάνα έχουν πια συνειδητοποιήσει πως αυτό που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι πιο δυνατό απ’ ό,τι πίστευαν και ο Τόνυ παίρνει δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις. Η μια είναι αν μείνει μόνιμα στην Ελλάδα κοντά στην αγαπημένη του και η άλλη να προσχωρήσει τη σχέση του μαζί της. Η απόφασή του αυτή είναι οριστική και αιφνιδιάζοντας στην κυριολεξία την Τατιάνα, της κάνει επίσημα πρόταση γάμου!