Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μας αποκάλυψε τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Έλα στη θέση μου»...

Θα μείνει ή θα φύγει από τη Μένη;

Δεν ξέρω ακόμα, αλλά όποια απόφαση και αν πάρει θα τον πονέσει, θα πονέσει μέχρι να δικαιωθεί στο τέλος. Μπορεί να την ερωτεύτηκε ως γυναίκα, αλλά είναι περίεργος χαρακτήρας. Είναι δύσκολη απόφαση.

Τι άλλο πρόκειται να παρακολουθήσουμε στη συνέχεια;

Έχει προβλήματα κα με τους γιους του. Ο ένας δεν σοβαρεύεται με τίποτα και ο άλλος είναι αναγκασμένος να κάνει έναν γάμο που δεν θέλει και προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Παράλληλα, έχει μπει στη ζωή του ο Λουκάς και η Μίκα, φέρνοντας νέα προβλήματα!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - Trailer: Η δημόσια συγγνώμη της Δαλάκα και το ξέσπασμα του Μουρούτσου! Τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο)

Ναι, έχουμε και εκεί προβλήματα, τα οποία κάποια στιγμή βαίνουν σε μία λύση συμβιβαστική σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι και ομαλοποιούνται τα πράγματα. Και από εκεί και πέρα, έχουμε και την κόντρα του Βλάση και της Μίκας που μάλλον θα βρεθεί και εκεί λύση.

Από μία κόντρα γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας;

Ακριβώς έτσι! Είναι μία ατάκα που έχει ειπωθεί ήδη!

Ο Λεωνίδας εγκρίνει τη Μίκα για τον Βλάση;

Ναι, γιατί η Μίκα είναι μία πολύ σοβαρή κοπέλα με ήθος και ποιότητα. Είναι καλλιεργημένη και αυτό θα βοηθήσει τον Βλάση ως άνθρωπο.

Συνεπώς, δεν θα κινδυνεύσει το μέλλον του οινοποιείου;

Όχι, θα βρεθεί μία λύση τελικά.

Ταυτόχρονα, η Μένη θέλει να αγοράσει τα σπίτια της Μιράντας στην αυλή...

Εσείς ξέρετε πιο πολλά από μένα! (Γέλια.)

Μάλλον έρχονται νέα μπερδέματα!

Ενδεχομένως. Δεν νομίζω ότι θα είναι σύμφωνος ο Λεωνίδας με αυτό, γιατί σίγουρα κρύβεται κάποιος σκοπός, ο οποίος δεν θα είναι καλός. Κανείς δεν θα ήθελε να περάσουν τα σπίτια στα χέρια της Μένης.

Πηγή: mytv