Άγριος καυγάς Μελέκ & Αρζού:"Δεν πρόκειται να με χωρίσεις από τον άντρα μου! Δεν θα το επιτρέψω αυτό να συμβεί ποτέ! " Διαβάστε όλες τις εξελίξεις σοκ!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Αρζού έχει πια εμμονή με τη Μελέκ και θέλει πάση θυσία να τη βγάλει από τη ζωή της και κυρίως του Κενάν. Οταν καταφέρνει τελικά να τη βρει, δεν θα διστάσει να της επιτεθεί φραστικά και να την απειλήσει χρησιμοποιώντας τη μικρή Ελίφ.

Ο γάμος του Κενάν και της Αρζού έχει φτάσει πια σε τέλμα! Οι καβγάδες και οι εντάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο και αυτό κάνει τον επιχειρηματία να πάρει την απόφαση να της ζητήσει διαζύγιο.

Ωστόσο η αδίστακτη γυναίκα θεωρεί πως εκείνος θέλει να τη χωρίσει για να μπορέσει να επιστρέψει στην αγκαλιά της Μελέκ! Το μυαλό της θολώνει και είναι αποφασισμένη για όλα!

Η Αλιγέ ρωτάει τη νύφη της να μάθει τι συμβαίνει και η Αρζού της πετάει τη βόμβα: «Ο Κενάν θέλει να χωρίσουμε! Εχει μιλήσει ήδη με το δικηγόρο και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες». Η Αλιγέ σοκάρεται και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί.

Στο μεταξύ, η Αρζού έχει πάθει πια εμμονή με τη Μελέκ και πάει στον Βεϊσέλ προκειμένου να μάθει πού βρίσκεται. Εκείνος δεν της απαντάει κι αυτή του λέει: «Ο άντρας μου με χωρίζει, το ίδιο και η γυναίκα σου εσένα!

Λέγε πού βρίσκεται». Ο Βεϊσέλ συνεχίζει να μην της λέει και η πανούργα γυναίκα καταφέρνει να βρει με άλλο τρόπο πού εργάζεται η Μελέκ.

Η κοπέλα σοκάρεται όταν βλέπει μπροστά της την Αρζού, η οποία της λέει: «Γιατί σάστισες τόσο; Δεν περίμενες να με δεις μπροστά σου, ε; Λοιπόν εξήγησε μου, τι προσπαθείς να κάνεις; Ποιος είναι ο σκοπός σου;».

Η Μελέκ δεν μιλάει και έχει κατεβάσει το βλέμμα της. Η Αρζού την κοιτάζει υπεροπτικά και συνεχίζει: «Πάντα έτσι ήσουν! Το ήσυχο και αθώο κορίτσι! Ομως εγώ ξέρω καλά ότι δεν είσαι έτσι! Δεν πρόκειται να με χωρίσεις από τον άντρα μου! Δεν θα το επιτρέψω αυτό να συμβεί ποτέ! Δεν πρόκειται να μπεις ανάμεσά μας». Η Μελέκ της απαντάει: «Δεν έχω τέτοιο σκοπό, αλήθεια! Εγώ θέλω μόνο να πάρω την κόρη μου».

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ - Αποκλειστικό! Η Νικόλ χωρίζει τον άντρα της για τον Στέφανο!

Η Αρζού την αρπάζει από το χέρι και την ταρακουνάει: «Δεν θα μου καταστρέψεις τη ζωή! Αν το κάνεις, ξέχνα την κόρη σου! Δεν πρόκειται να την δεις ποτέ ξανά» και φεύγει. Ο Μελίχ παρακολουθεί τη σκηνή από μακριά, ενώ η Μελέκ χάνει τις αισθήσεις της από την πίεση της στιγμής.

Τα παιδιά του μαγαζιού τη συνεφέρουν, αλλά εκείνη φοβάται για την κόρη της. «Μου είπε ότι δεν θα μου τη δώσει πίσω... Είναι δυνατόν;», ψελλίζει στη Ζεϊνέπ, η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Στο μεταξύ, η Αρζού επιστρέφει στο κτήμα και ξεσπάει την οργή της στην Ελίφ, την οποία βλέπει να παίζει με την Τουγκτσέ. «Μην πλησιάσεις ξανά την κόρη μου! Δεν θα σου επιτρέψω να παίξεις ξανά μαζί της, δεν ανήκετε στην ίδια τάξη για να κάνετε παρέα», λέει στο μικρό κοριτσάκι το οποίο την κοιτάζει τρομαγμένο!