ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μια βόλτα με το αυτοκίνητο θα αποβεί μοιραία για τον Κενάν, ο οποίος θα βρει τραγικό θάνατο! Η οικογένειά του θρηνεί το χαμό του, ενώ η Μελέκ νιώθει απίστευτες τύψεις που δεν κατάφερε να του πει πως η Ελίφ είναι δικό του παιδί!

Μοιραία θα είναι για τον Κενάν μια βόλτα με το αυτοκίνητο, αφού ο άτυχος άντρας θα βρει τραγικό θάνατο. Η Αλιγέ και η Ιπέκ ενημερώνονται πως ο Κενάν είχε ένα ατύχημα και σπεύδουν στο σημείο όπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις. Η Αλιγέ παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας, καταφέρνει να ξεφύγει και πλησιάζει στο σημείο. Βλέπει ένα αυτοκίνητο να έχει καεί ολοσχερώς και παρακαλάει να μην είναι του γιου της. Κάποια στιγμή στο έδαφος βλέπει το κομπολόι του Κενάν και τότε συνειδητοποιεί πως ο γιος της δεν ζει.

Η Αλιγέ με την Ιπέκ θρηνούν και ουρλιάζουν. Την ίδια ώρα, η Αρζού μαθαίνει τα δυσάρεστα και καταρρέει: «Ο Κενάν... Ο άντρας μου πέθανε», ψελλίζει, ενώ τυχαία δίπλα της βρίσκεται ο Μελίχ που σοκάρεται από το νέο που μαθαίνει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ζεϊνέπ βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο Σελίμ είναι στο πλευρό της χωρίς να ξέρει ακόμα τι έχει συμβεί στον αδελφό του.

Διαβάστε ακόμα:Αποκλειστικό! Τατουάζ: Στέφανος & Όλγα: Ένας μεγάλος έρωτας και ένα παιδί στην ζωή τους! Συνταρακτικές εξελίξεις!

Τα άσχημα νέα τα μαθαίνει από τον Μελίχ που σπεύδει εκεί: «Βρήκαν τον αδελφό σου... Συλλυπητήρια». Ο Σελίμ ξεσπάει σε λυγμούς και τρέχει στο πλευρό της οικογένειάς του. Το κλίμα στο κτήμα είναι βαρύ και όλοι θρηνούν για το χαμό του Κενάν, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Μάλιστα, η Αλιγέ θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της: «Ερχομαι να σε βρω, γιε μου», λέει και βάζει το όπλο στο κεφάλι της. Ωστόσο η Ιπέκ την ικετεύει να μην κάνει καμία τρέλα.

Παράλληλα, η Μελέκ αποφασίζει να πάει να βρει τον Κενάν για να του αποκαλύψει την αλήθεια για την Ελίφ. Φτάνοντας στο κτήμα η Ελίφ τρέχει κοντά της και με δάκρυα της λέει: «Ο θείος Κενάν πέθανε». Η Μελέκ σοκάρεται: «Ποιος σου το είπε αυτό; Πού το άκουσες;». Το μικρό κορίτσι της απαντάει: «Ολοι αυτό συζητάνε στο σπίτι». Ο Μελίχ επιβεβαιώνει στη Μελέκ τα δυσάρεστα νέα και η κοπέλα συγκλονίζεται.