Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Στέφανος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανακάλυψη της Ελπίδας και της κόρης της, ενώ την ίδια στιγμή δύο γυναίκες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Η Νικόλ δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της, ενώ η Ολγα αισθάνεται ότι είναι ερωτευμένη και μάλιστα έχει σχέδια γι’ αυτόν...

Ο Στέφανος, μετά από πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Ελπίδα και η μικρή, τρέχει αμέσως στον τόπο που του έχουν υποδείξει και αυτό που αντικρίζει τον κάνει κουρέλι. Ο Στέφανος συγκλονισμένος παρακολουθεί το 8χρονο κοριτσάκι του νεκρού αδελφού του σε κακή κατάσταση να ζητιανεύει μέσα στο δρόμο από τους περαστικούς. Μόλις τον αντικρίζει χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, στα μάτια του τρέχουν δάκρυα και πλησιάζει το παιδάκι: «Μόνη σου είσαι, πού είναι η μαμά σου;», τη ρωτάει και εκείνη μαζεύεται φοβισμένη.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 trailer: Κλοπές φαγητού και ξεκατίνιασμα σε Μαχητές και Διάσημους! (Video)ψ

Τελικά παίρνει λίγο θάρρος και του απαντάει ότι η μαμά της βρίσκεται κάπου πιο κάτω, ενώ του λέει ότι πρέπει να μαζέψει λίγα χρήματα για να έχουν να φάνε. Λίγο μετά ο Στέφανος βρίσκει την Ελπίδα, τη μάνα της ανιψιάς του, χαμένη στον κόσμο των παραισθήσεων από τα ναρκωτικά. Ο Στέφανος έχει βάλει προτεραιότητα στη ζωή του να σώσει το παιδί του αδελφού του και να το κάνει δικό του πια παιδί, ενώ την ίδια στιγμή η Νικόλ που τον σκέφτεται συνέχεια του τηλεφωνεί. Η κοπέλα συνεχίζει την επικοινωνία που τόσο της κάνει καλό, αλλά και που άλλο τόσο την αναστατώνει συναισθηματικά, κάτι που δεν μπορεί να κρύψει, καθώς αρχίζει να έχει απόμακρη στάση απέναντι στον Ιωσήφ και φυσικά όλοι αρχίζουν να το καταλαβαίνουν.

Ο Στέφανος μετά από πολλή πίεση καταφέρνει να πείσει την Ελπίδα να του δώσει τη μικρή Αλκυόνη: «Δεν είναι περιβάλλον αυτό να ζήσει το παιδί. Εσύ δεν είσαι σε θέση να το μεγαλώσεις», της λέει ανάμεσα σε άλλα και τελικά παίρνει από αυτή την κόλαση το ταλαιπωρημένο κοριτσάκι για να το μεγαλώσει αυτός. Είναι μια υπόσχεση που είχε δώσει στον αδελφό του, να το έχει σαν δικό του παιδί. Τελικά, θείος και ανιψιά πάνε στο σπίτι του στα Μετέωρα και αρχίζουν μια νέα ζωή, όπου μέσα από τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας πρέπει να μάθουν να ζουν ο ένας με τον άλλον.

Απίστευτο περιστατικό με την Δήμητρα Ματσούκα! Τράκαρε και την έπιασαν με ανασφάλιστο αυτοκίνητο! Το κυνηγητό με τους αστυνομικούς τα μεσάνυχτα...

Ο Στέφανος δείχνει να λατρεύει το παιδί και να έχει στρέψει όλη την προσοχή του πάνω της. Για πρώτη φορά η μικρή Αλκυόνη αισθάνεται την ζεστασιά της αγάπης και σιγά-σιγά αρχίζει να τον εμπιστεύεται.

Στο μεταξύ, η Ολγα η οποία ενδιαφέρεται πολύ για τον Στέφανο, κάτι που έχει στενοχωρήσει πολύ τον Σάκη, αρχίζει να κάνει κάποιες περίεργες σκέψεις, τις οποίες εκμυστηρεύεται στον Αλέξανδρο: «Αλέξανδρε, δεν θέλω η Λήδα να μεγαλώσει μόνη της, σαν μοναχοπαίδι. Θέλω να έχει παρέα, είναι πολύ σημαντικό να έχει ένα αδελφάκι»,του λέει και ούτε λίγο ούτε πολύ του εκμυστηρεύεται ότι θέλει να κάνει κι άλλο παιδί. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος μπαίνει σε σκέψεις, για το πώς η Ολγα θα κάνει παιδί και κυρίως με ποιον, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Σάκης δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Αραγε το ενδιαφέρον της Ολγας για τον Στέφανο μήπως έχει άλλες προεκτάσεις;

Παράλληλα, η σχέση του Στέφανου και της μικρής Αλκυόνης βαθαίνει όλο και περισσότερο και σχεδόν το κορίτσι τον βλέπει σαν πατέρα της και ο Στέφανος σαν κόρη του, ενώ η Ολγα δίνει στον Σάκη μία ακόμα ευκαιρία.