Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Παραμύθι ν' αρχινίσει": Αρχίζουν το «Παραμύθι»

paramythinaarxinisei
Σειρές 22.01.2017 10:10
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ολα είναι έτοιμα για την έναρξη των γυρισμάτων της φιλόδοξης κωμικής σειράς του ALPHA «Παραμύθι ν’ αρχινήσει». Το TV24 σας παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη αλλά και αποκλειστικές εικόνες!

Αν και το «Παραμύθι ν’ αρχινήσει» προγραμματιζόταν να βγει στον αέρα τον Νοέμβριο, όσα συνέβησαν με την αδειοδότηση-παρωδία των καναλιών επέφεραν τη μετάθεσή της για το β΄ μισό. Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα ο δημιουργός Λώρης Λοϊζίδης και οι στενοί συνεργάτες του δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια αλλά έκαναν εντατικές προετοιμασίες ώστε να ’ναι όλα στην εντέλεια τη μέρα που θα ακουστεί το πρώτο «πάμε». Και απ’ ό,τι φαίνεται αυτή η μέρα δεν θα αργήσει, καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Ετσι τα πρώτα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στον Γενάρη, αφού ο προγραμματισμός τη θέλει να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA - Ελλάδας και Κύπρου.
Αυτή η σειρά δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς συνδυάζει την κωμωδία με το παραμύθι και το ρομαντισμό και μπορεί να το παρακολουθήσει το κοινό όλων των ηλικιών. Το σενάριο διαδραματίζεται στη μεσαιωνική εποχή και δη σ’ ένα φανταστικό βασίλειο με ευγενείς, χωρικούς, καλούς και κακούς ανθρώπους, ιππότες, μάγους, έρωτες, πάθη και μυστήρια. Πρόκειται για μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, τόσο σε ποιότητα όσο και σε αισθητική, η οποία περιλαμβάνει γυρίσματα σε ανεξερεύνητα τοπία της Ελλάδας και της Κύπρου, κοστούμια εποχής αλλά και πολλά εφέ. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από 27 ηθοποιούς. Μεταξύ αυτών οι: Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Κουρής, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Λένια Σορόκου, Αντώνης Κατσαρής, Μάριος Δημητρίου, Λουκία Πρωτόπαππα, Φώτης Γεωργίδης κ.ά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top