ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο STAR ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της σειράς «Μαύρο τριαντάφυλλο» και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα όλα όσα θα δείτε στα πρώτα πέντε νέα επεισόδια!

Στην Ελλάδα το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου είχε προβληθεί στις 7 Απριλίου και αρκετοί τηλεθεατές είχαν δυσαρεστηθεί που το κανάλι είχε αποφασίσει να μην πάρει τη νέα σεζόν. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και έτσι μετά την αποτυχία της σειράς «Συμβόλαιο αγάπης», το κανάλι εξασφάλισε τα νέα επεισόδια από τη σειρά «Μαύρο τριαντάφυλλο», που όλοι αγαπήσατε. Στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου που είχε προβληθεί στο STAR είχαμε δει την Εμπρού να μαθαίνει πως το παιδί που είχε χάσει πριν χρόνια κατά τη γέννησή του τελικά ζει και μάλιστα πρόκειται για τον Μπαράν. Διαβάστε στη συνέχεια όλα όσα θα γίνουν στα πρώτα πέντε επεισόδια του νέου κύκλου.

Η αυτοθυσία της Ναρίν
Η Εμπρού δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μπαράν είναι γιος της και ζητάει τις απαραίτητες εξηγήσεις απ’ όλους. «Με τα ίδια μου τα χέρια έσκαψα το λάκκο για να βρω το παιδί μου, αλλά το παιδί μου ήταν εκεί, δίπλα μου. Τον πήρατε από μένα», φωνάζει η Εμπρού. Στο μεταξύ, ο Μπαράν καταφέρνει να σώσει τη Μελέκ που έχει κρεμαστεί από σκοινί και αργότερα φτάνει εκεί ο Σαμπρί για να την πάρει να φύγουν. Η Καντριγιέ καταρρέει. Ο Μπαράν παίρνει το όπλο του και τους ακολουθεί, ενώ η Εμπρού με τη Ναρίν τρέχουν πίσω του. Στο μεταξύ, άγνωστοι απάγουν τη Σιμπέλ με το μωρό, ενώ η Εμινέ με τον Ασίμ μετά τις αποκαλύψεις αποφασίζουν να φύγουν από το αρχοντικό μετά τις μοιραίες αποκαλύψεις. Εκτός από τον Μπαράν, η αστυνομία και άντρες του Κεντάλ ψάχνουν παντού τον Σαμπρί. «Πες στον Μπαράν ότι είσαι μητέρα του, αλλά μητέρα του δεν πρόκειται να σε πει. Είναι δύσκολο να πεις αυτή τη λέξη», λέει η Ναρίν στην Εμπρού, ενώ η Καντριγιέ ακόμα είναι σε κατάθλιψη, με τον Κεντάλ να προσπαθεί να τη συνεφέρει. Παράλληλα, η Αϊσέ έρχεται στο αρχοντικό και παρά τις απειλές του Κεντάλ, δεν λέει πού είναι η μητέρα της. Μια φωτογραφία όμως που φτάνει στο κινητό του τον τρομάζει! Κι ενώ η Εμπρού με τη Ναρίν τρέχουν να γλιτώσουν τον Μπαράν από μπελάδες, η Ναρίν βρίσκει ένα όπλο στο έδαφος. Χωρίς δεύτερη σκέψη το παίρνει και σημαδεύει την Εμπρού, όμως σύντομα το μετανιώνει και το πετάει μακριά. Ο Μπαράν καταφέρνει να βρει τον Σαμπρί και τον απειλεί με όπλο. Η Ναρίν προσπαθεί να αποτρέψει τον Μπαράν, ενώ ο Σαμπρί χάνει την ισορροπία του και κατά λάθος πυροβολεί τη Ναρίν! Ο Μπαράν τρέχει την αγκαλιάζει και φωνάζει: «Μαμά! Ανοιξε τα μάτια σου».

Η Σιμπέλ νεκρή;
Ο Μπαράν φωνάζει σοκαρισμένος στην Εμπρού να τον βοηθήσει για να μεταφέρουν τη Ναρίν στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Κεντάλ με τους άντρες του εισβάλλουν στο σπίτι του Κενάν και απειλώντας τον με όπλο απαιτεί να μάθει πού είναι ο γιος του. Στο μεταξύ, ο Κασίμ πάει στο καταφύγιο που βρίσκεται η Σιμπέλ κι εκείνη σοκάρεται που τον βλέπει εκεί: «Μη φοβάσαι! Για να σε βοηθήσω το έκανα», της λέει και εκείνη γυρίζει να φύγει μιας και είναι σίγουρη ότι η Αϊσέ κινδυνεύει. Την ίδια στιγμή, ο Κεντάλ απειλεί να σκοτώσει την Αϊσέ αν δεν του αποκαλύψει πού βρίσκεται η Σιμπέλ με το παιδί του. «Δεν πρόκειται να σου πω! Σκότωσέ με! Αν όμως το κάνεις δεν θα δεις ποτέ ξανά ούτε τη μητέρα μου ούτε τον ανιψιό μου», του φωνάζει. Η Μελέκ μαθαίνει από τον Σαμπρί την αλήθεια για τον πυροβολισμό της Ναρίν και τον χωρίζει, ενώ η Εμπρού παρηγορεί τον Μπαράν χωρίς να μπορεί να του πει ότι είναι γιος της. Αργότερα εκείνη λιποθυμάει και νοσηλεύεται σ’ ένα δωμάτιο. Η Αντά φτάνει εκεί και θυμώνει που για ακόμη μία φορά η μητέρα της δεν σκέφτηκε εκείνη και τα αδέλφια της. Η Ναρίν συνέρχεται από το χειρουργείο, ενώ ο Μπαράν μαθαίνει από την Αϊσέ τι έγινε με το θείο του και για πρώτη φορά εκείνος αντιμετωπίζει τον Κεντάλ. Η Οζλέμ βρίσκει τη Μελέκ και τη γυρίζει πίσω στην Καντριγιέ, αλλά η Μελέκ ξεσπάει. Ο Κεντάλ βρίσκει τη Σιμπέλ και αφού της παίρνει το παιδί, δίνει στους άντρες του εντολή να τη σκοτώσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!