Ο Αρης πείθει τον Παύλο και ξαναγυρίζει στην Travelfun για να βοηθήσει. Ο Παύλος λύνει το θέμα του χακαρίσματος και αναλαμβάνει να επαναφέρει τις φωτογραφίες από τις κάρτες της Ζωής μετά από παράκληση της ίδιας. Ο Βίκτωρας βάζει τη Μαρίνα να το παίξει άρρωστη μετά τη σπερματέγχυση. Κι εκείνη το ρόλο της τον παίζει μια χαρά. Λέει στον Αρη ότι λιποθύμησε και εκείνος με τη σειρά του παίρνει τον Γεράσιμο. Στην πορεία φυσικά η κουβέντα πάει και στην επίσκεψη του Παύλου στην εταιρεία. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω..

Ο Αρης είναι πολύ προστατευτικός μαζί της. «Θα μείνουμε εδώ ξαπλωμένοι κι αγκαλιασμένοι απόψε. Κι αύριο πρωί-πρωί θα πάμε στον Γεράσιμο», της λέει. Ο Αρης δέχεται στενό μαρκάρισμα από τον Βίκτωρα να πουλήσει την εταιρεία και να επικεντρωθεί στην οικογένειά του. Η Σοφία συναντιέται με τον Μενέλαο σε ξενοδοχείο, αλλά ένα τηλεφώνημα της γυναίκας του τους χαλάει τα σχέδια. «Ξέχασες σήμερα ότι έχουμε να βγούμε με τον Γρηγόρη και την Τασία;», του λέει η Νεκταρία. «Οχι γαμώτο, δεν το πιστεύω», απαντάει εκείνος. Ο Παύλος πηγαίνει στο μπαρ που είναι η Ζωή, για να τις δώσει τις κάρτες. Ο Μάκης όμως, σκαστός για άλλη μια φορά από το στρατόπεδο, τους βλέπει πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και το παρεξηγεί... «Σόρι που σας χαλάω τη βραδιά», λέει ο Μάκης. «Φίλε τι λες; Παρεξήγησες. Εγώ…», απαντάει ο Παύλος αμήχανος. «Εσύ, μόκο», λέει απευθυνόμενος στον Παύλο. «Μπράβο, ρε Ζωή!», της λέει και δεν μπορεί να κρύψει το θυμό του. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Στην κλινική ο Γεράσιμος ανακαλύπτει ότι η βοηθός του έκανε σε άλλη γυναίκα τη σπερματέγχυση και όχι στη Μαρίνα και… τρελαίνεται. Η βοηθός προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη αλλά μέσα της θέλει να βάλει τα κλάματα. «Ενα λαθάκι έγινε...», ψελλίζει. «Ποιο λαθάκι, παιδάκι μου; Εχεις ιδέα τι κάναμε;», της λέει εκείνος σε έξαλλη κατάσταση. «Εχουμε τα στοιχεία της κοπέλας, να την καλέσουμε; Να ’ρθει εδώ...», συνεχίζει εκείνη. «Και να της πούμε τι;», τη ρωτάει ο Γεράσιμος. «Οτι... ήμασταν λιγάκι... αφηρημένοι και... και...», λέει δειλά-δειλά η βοηθός και ο Γεράσιμος είναι έτοιμος να εκραγεί. Το μόνο που εύχονται από εδώ κι εμπρός είναι να μην έχει μείνει έγκυος η Ζωή.