Το μαρτύριο της Μελίνας και του Αχιλλέα, που ακόμα δεν ξέρουν πού βρίσκεται η Αγάπη, συνεχίζεται: «Αχιλλέα, δεν αντέχω άλλο να περιμένω, θα τρελαθώ. Κάτι πρέπει να κάνουμε, δεν μπορούμε να καθόμαστε έτσι άπραγοι και το παιδί μας να κινδυνεύει. Ποιος ξέρει σε τι χέρια βρίσκεται», του λέει. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Ο Αχιλλέας συμφωνεί μαζί της και έχοντας πια βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται για απαγωγή με σκοπό τα λύτρα, αποφασίζουν να κοινοποιήσουν την εξαφάνιση του παιδιού με amber alert. Ο Μηνάς είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση από τον πυροβολισμό των Σηφαλάκηδων, χειρουργείται και νοσηλεύεται στην εντατική. Η Βασιλική, παρά το θυμό της, σπεύδει στο νοσοκομείο να του συμπαρασταθεί, αλλά θα πέσει πάνω στη Λίνα και γίνεται έξαλλη! Κι ενώ η Δάφνη διανύει ένα ακόμα στάδιο του ψυχολογικού της αδιέξοδου, οι τρεις κοπέλες που νοσηλεύονται ακόμα, έχουν μια περίεργη αντίδραση: σηκώνονται από τα κρεβάτια τους και χαστουκίζονται μεταξύ τους! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω..



Το amber alert για την Αγάπη «παίζει» στην τηλεόραση και τώρα πια όλοι ξέρουν το δράμα που βιώνει η οικογένεια των Ματθαίων. «Δεν το πιστεύω! Γιατί μας το κράτησαν κρυφό, γιατί δεν μας ενημέρωσαν, κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε να βοηθήσουμε», λέει ο Ματθαίος που σπεύδει στο σπίτι του ζευγαριού. Η Δανάη, εξαιτίας ενός ασήμαντου ατυχήματος, έντρομη διαπιστώνει ότι ο Πάτροκλος, που πίστευε ότι είναι ο «Μάνος», είναι ο άνθρωπος που άρπαξε την Αγάπη: «Μου έλεγες ψέματα, τέρας, εσύ άρπαξες το παιδί. Εγώ, εγώ φταίω που σε εμπιστεύτηκα. Εγώ φταίω που χάθηκε το παιδί, κανείς άλλος», ουρλιάζει η κοπέλα και κλαίει.

Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Στο σημερινό επεισόδιο 8/5 ο Φίλιππος κάνει μια απρόσμενη εξομολόγηση: «Θα σε διεκδικήσω και…»

«Το σόι σου»: Στο σημερινό επεισόδιο 4/5 η Αντωνία παθαίνει πανικό γιατί…

«Έλα στη θέση μου»: Στο σημερινό επεισόδιο 4/5 η Αιμιλία μοιράζεται την αλήθεια με τον…