Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία απρόσμενη ατάκα για το τηλεοπτικό της μέλλον πέταξε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της σημερινής (4/7) εκπομπής της θέλησε να πετάξει μία απρόσμενη ατάκα για το τηλεοπτικό της μέλλον με αφορμή ένα σχόλιο του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Μπορεί οι φήμες να είναι πολλές (δείτε εδώ ποιο κανάλι θέλει να την κάνει «χρυσή»), ωστόσο η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος.

Η σπόντα της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Καλά εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου αυτές τις ημέρες. Βλέπω sites, βλέπω αυτά και λέω… ρε παιδιά, δεν ξέρω κι εγώ που είμαι και τι κάνω», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αμέσως, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος της είπε πως κανονικά θα έπρεπε να έχει τρελαθεί και εκείνη με τη σειρά της απάντησε: «Κι εγώ αναρωτιέμαι. Κάθομαι έτσι, κοιτάζω το ταβάνι και λέω τι γίνεται; Δεν ήθελα να σχολιάσεις. Το βρίσκετε πικάντικο; Μη με τρελαίνεις τώρα και λέω τα έχασα τελείως».

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά η Κατερίνα Καινούργιου στις συζητήσεις για το μέλλον της

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και έτσι η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης (28/6) θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και να εκφράσει τη δική της άποψη για την αντιμετώπιση που έχει τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια.

Πλέον είναι σχεδόν σίγουρο πως το δίδυμο Λιάγκας - Σκορδά δε θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, και έτσι όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στο τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά.

«Να τοποθετηθώ παρ’ όλο που είναι απέναντι. Θεωρώ άκομψο όλο αυτό που γίνεται στην Φαίη όλο τον τελευταίο καιρό. Αν μετά από κάποια χρόνια θέλει να πάρει μια απόφαση για Χ Ψ λόγους, να κάνει κάτι τελείως μόνη της -δεν μπορώ να παρακολουθώ την απέναντι εκπομπή, την βλέπω καμιά φορά στο youtube για να δω τι κάνουν- και όλο αυτό που γίνεται, φεύγει, μένει… δεν είναι ωραίο και για την ίδια.

Ας την αφήσουν λίγο να το χειριστεί και η ίδια και μετά ας γίνει ο πανικός, χωρίς να φταίει νομίζω, γιατί η ίδια δεν έχει πετάξει κάποια σπόντα», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα τον γλείψουμε, αλήθεια;» - Τεράστια ένταση στο Πρωινό ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

«Ελπίζω να...» - Απίστευτο "καρφί" της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον