Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς και για τις σπόντες που πετάει συχνά μέσα από την εκπομπή της για τον ΣΚΑΪ.

Το νέο σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου

«Συνεχίζουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου, μέχρι νεωτέρας. Δεν ρίχνουμε σπόντες, αλλά είμαστε σε ένα αντικείμενο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση, οπότε χαριτολογώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέμε αλήθειες», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας απαντήσω. Ό,τι είναι να γίνει, όταν είναι να γίνει θα ανακοινωθεί».

Ούτε Star, ούτε Open - Με αυτό το κανάλι συζητάει η Ιωάννα Μαλέσκου

Το τέλος της συνεργασίας της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ είναι πλέον δεδομένο (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ) και κάπως έτσι, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε αναζήτηση για τον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό που θα τη φιλοξενήσει.

Το πρωί της Τρίτης (7/6), η εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε... βουτιά στο τηλεοπτικό τοπίο και ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα για την επόμενη σεζόν είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως τα δύο κανάλια που την διεκδικούν είναι το Open και το Star. Στο παιχνίδι ωστόσο μπαίνει ένα ακόμα κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γίνει στόχος της ΕΡΤ, η οποία αναζητά μία δυναμική παρουσιάστρια για το ψυχαγωγικό κομμάτι, στο πλαίσιο της ενίσχυσης αυτής της «εμπορικής» στροφής που έχει πάρει το κανάλι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τίτλοι τέλους για το Love it - Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Έφτασε στο σημείο να...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον stalker της