Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (6/6) η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό πεδίο καθώς και στο μέλλον της δικής της εκπομπής, The Chase που παρουσιάζει στο Mega.

Η Μαρία Μπεκατώρου κλήθηκε να απαντήσει και σε ερώτηση για το X-Factor καθώς πριν την έναρξη του show πολλές ήταν οι φήμες που την ήθελαν να αναλαμβάνει την παρουσίασή του.

Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου

«Πρώτα ο Θεός θα συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά πρόσθεσε: «Όχι, μια χαρά είμαι με αυτό. Αν προκύψει κάτι ωραίο θα δούμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη, χαρούμενη. Προς το παρόν δεν θα κάνω κάποιο σόου, είναι και πολύ νωρίς ακόμα» είπε (δείτε εδώ ποιες άλλες εκπομπές έχουν πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν).

«Δεν έχω προλάβει να δω πάρα πολύ X Factor αλλά είναι μια ωραία παραγωγή», κατέληξε.

«Πρωινό δεν ξανακάνω»

«Πρωινό δε νομίζω ότι θέλω να ξανά παρουσιάσω, δεν το απορρίπτω αλλά δεν είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω. Νιώθω νικήτρια που έχω καταφέρει να μείνω ο εαυτός μου, δεν άλλαξα, κράτησα την αλήθεια μου.

Τη δουλειά μου τη λατρεύω, είναι το οξυγόνο μου, είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστώ τον θεό, που μπορώ να ζω μέσα από αυτή. Αν τώρα σταματήσει αυτό, θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να συνεχίσω να είμαι σε αυτόν το χώρο με κάποιο τρόπο. Θα μπορούσα να είμαι και πίσω από τις κάμερες.

Το The chase θα συνεχιστεί κανονικά και του χρόνου, γενικά τρελαίνομαι, έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό, είναι πανεπιστήμιο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός ALPHA για δύο μέρες ο Σασμός - Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα

Τα «έσπασαν» Παπίλα και Καρτελιάς - Αβέβαιο το μέλλον του Breakfast At Star