Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (3/5) η εκπομπή Ώρα Ελλάδος μιας και ο Άκης Παυλόπουλος απουσίαζε από το πλατό καθώς όπως εξήγησε η Ευλαμπία Ρέβη, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής έχει παραιτηθεί από τον σταθμό.

Χωρίς τον Άκη Παυλόπουλο στο «Ώρα Ελλάδος» προσωρινά η Ευλαμπία Ρέβη

«Να πούμε για τους φίλους που τώρα άνοιξαν τους δέκτες τους ότι ο Άκης Παυλόπουλος έχει κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα. Για αυτό και σήμερα δεν είναι εδώ μαζί μας. Του ευχόμαστε όλοι περαστικά» τόνισε χαρακτηριστικά η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

«Τον φάγατε! Τον φάγατε τον άνθρωπο» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Γιάννης Σαραντάκος απευθυνόμενος στο νέο δίδυμο στην παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής του OPEN. «Κάποια στιγμή όταν επέστρεψα από τη δική μου νόσηση, πρέπει να αποκαλύψουμε ότι του έλεγα πως θα κολλήσουμε όλοι και εκείνος το αρνείτο πεισματικά».

«Ο Άκης μας είναι καλά, είναι ήπια τα συμπτώματα του και εμείς κυρίες και κύριοι κάνουμε τα τεστ και ελπίζω να μην επαληθευτεί ο Γιάννης Σαραντάκος πως θα το κολλήσουμε όλοι» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Ευλαμπία Ρέβη.

Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα

Τα πάνω κάτω έρχονται στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες των καναλιών από την ερχόμενη σεζόν. Τα κανάλια προσπαθούν να κάνουν αρκετές αλλαγές, μιας και θα είναι η χρονιά των εκλογών και οι δημοσιογράφοι μετακινούνται ο ένας μετά τον άλλον. Αυτή τη στιγμή παρατηρούμε αρκετές αλλαγές κυρίως στον ΣΚΑΙ και το OPEN. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Άκης Παυλόπουλος παραιτήθηκε και θα αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Happy Day, ο ΣΚΑΙ σκοπεύει να χτίσει μια πολύ δυνατή ενημερωτική ζώνη. Όπως όλα δείχνουν η Μαρία Αναστασοπούλου αποχωρεί από το «ΣΗΜΕΡΑ» για να κάνει μια δική της infotainment εκπομπή που θα έπεται αυτής που παρουσιάζει σήμερα με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Τη θέση φαίνεται πως θα πάρει ο Άκης Παυλόπουλος, που σύμφωνα με το Happy Day, έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ και είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Μάλιστα η Τίνα Μεσσαροπούλου τονίζει πως η συμφωνία του δημοσιογράφου με το κανάλι του Φαλήρου είναι οριστική και δεν είναι πλέον ένα ενδεχόμενο προς συζήτηση.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο κανάλι του Κορωπίου, όπου κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι παρουσιαστές αναμένουν τις μετακινήσεις. Η απουσία του Άκη Παυλόπουλου σίγουρα θα ταράξει την πρωινή εκπομπή, ενώ και η Μάριον Μιχελιδάκη δεν είναι ικανοποιημένη με το είδος της εκπομπής της και πιθανότατα να μετακινηθεί προς το πρωί και την καθαρή ενημέρωση.