Όπως είχε κάνει και στην έναρξη του 2022, έτσι και τώρα, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4) στο τηλεοπτικό κοινό πως η εκπομπή της πρόκειται να μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η παρουσιάστρια εξήγησε στους τηλεθεατές πως τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της θέλουν να ξεκουραστούν για το Πάσχα και έτσι θα μείνουν εκτός τηλεοπτικού αέρα.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της

«Την άλλη εβδομάδα θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε μετά το Πάσχα πολύ δυνατά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να απαντά: «πως τα λες βρε Ελένη έτσι;».

"Λύγισε" στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/4), η Ελένη Μενεγάκη μετέδωσε στην εκπομπή της, την ιστορία της Έφης Πασχαλίδου και της κόρης της που πάσχει από το Σύνδρομο των Αγγέλων, μία ιστορία που συγκίνησε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, ενώ έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα και από την ιστορία της Πάτρας.

Δυόμιση χρόνια μετά τη γέννηση της Κατερίνας – Μαρίας, οι γονείς της έμαθαν ότι πάσχει από το σύνδρομο αυτό. «Απέκτησα παιδί μετά από μεγάλη προσπάθεια. Έξι μήνες μετά τη γέννηση του καταλάβαμε ότι κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει», δήλωσε.

«Για τα παιδιά με το Σύνδρομο Αngelman κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Το παιδί μου, μου εκφράζει την αγάπη του με τον τρόπο που μπορεί: με πολλές αγκαλιές και φιλιά» ανέφερε επίσης.

«Αν ανοίξουμε την καρδιά και τη ψυχή μας θα αντιληφθούμε ότι τα παιδιά με αναπηρίες μας δίνουν πολλές χαρές» συμπληρώνει, εξηγώντας πως έφτασε στο σημείο να «αγκαλιάσει» και να αποδεχτεί την αναπηρία του παιδιού της.

«Είπε μεγάλες αλήθειες… Η γυναίκα μίλησε από την καρδιά της με πολλή αγάπη και ευαισθησίες… Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι ο μεγαλύτερος φόβος των γονιών και πόσο μάλλον όταν ένα παιδί θέλει ιδιαίτερη φροντίδα είναι τι θα απογίνει το παιδί μου αν εγώ δεν ζω να είμαι δίπλα του. Αυτό πραγματικά… τι να πει κανείς… Για έναν γονιό το παιδί του είναι πάνω απ' όλα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.